Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

onko teillä hyviä ohjeita`?

Kommentit (6)

Kanasalaatti1 lehtisalaatti

kurkkua

kirsikkatomaatteja

broilerin fileesuikaleita (valitsemassasi marinadissa)

paprikaa

kermaviili

Valinnan mukaan voi lisätä ananasta, fetaa, raejuustoa, sipulia, purjoa yms.Paista broilerisuikaleet, paloittele kaikki kasvikset. Leikkaa paprika reilun kokoisiksi paloiksi ja paista broileri jälkilämmössä pannulla ilman rasvaa, niin että saavat hieman väriä ja pehmenevät aavistuksen. Tämän jälkeen sekoita kaikki ainekset keskenään ja lopuksi lisää maustamaton kermaviili!Lohisalaatissa sama idea, korvaat vain broiskun lohisuikaleilla. Ja ananas ei vältsysti ole paras vaihtoehto lohen kanssa mutta muuten samat ainekset.Noilla kahdella salaatilla, tehden tietenkin hieman variaatioita niistä, laihdutin lähes 30kg. Ei jää nälkä, ei ole kuivaa (koska kermaviili toimii kastikkeena ja on kevyttä) ja voi muunnella.Sitten on vielä yksi raikas perussalaatti:kurkkua

tomaattia

paprikaa

sipuliaPilko kaikki ainekset ja sekoita! On todella raikasta ja takuuvarmasti kevyttä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ison lautasen pohjalle kasa salaattia + purjosilppua. Pyörittele sekaan öljyä, suolaa ja pippuria. Päälle kasa katkarapuja, raejuustoa ja ylimmäksi vielä reilu ropsaus kuivattua tilliä.

Ota huomioon, etten lusikalla lapparoinut sitä suuhuni vaan koska käytin marinoituja suikaleita niin niistä tuli mausteet siihen kastikkeeseen, kun ne sekoitti keskenään!Mielestäni kaikkea uutta pitää voida kokeilla eikä heti ensimmäiseksi nirsoilla. Mieluiten minä kuitenkin salaattini kermaviilillä syön kuin öljy-etikka kastikkeella, se ei ole ollenkaan mun juttu ja musta se ei ole kauhean raikasta.Kermaviili on sopivan raikasta ja kirpsakkaa ja täysin rasvatonta!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat