Kuinka nopeasti voi mennä naimisiin? Siis kauanko tutkitaan esteitä? entä

Vierailija

voiko ulkomaanmatkalla mennä naimisiin jos Suomessa hyvin lyhyellä ajalla tutkittu esteet, siis kaksi suomalaista keskenään naimisiin, kelpaako pappi ulkomailla ja miten toimitaan?

Kommentit (9)

Vierailija

sen saa maistraatista. Jos taas menette täällä esim. maistraatissa naimisiin, voitte pyytää että säilyttävät todistuksen siellä vihkimiseen asti. Se on muistaakseni 2kk voimassa.

Vierailija

Ap vielä kyselee ja kertoo.Olemme olleet yhdessä 11 vuotta ja lapsiakin on. Painostusta ollut kauan joka taholta että koska mennään naimisiin, nyt haluaisimme mennä, mutta salaa. Ulkomaille lähdemme ensi viikolla. Riittääkö, että jätämme Suomeen esteiden selvityksen ja 7 pvän päästä esim. faksaavat meille tiedon, vai pitääkö henkilökohtaisesti hakea tiedoksi ettei ole esteitä. Mitä dokumenttejä tarvitaan ulkomailla naimisiin mentäessä?t:ap

Vierailija

Helpottaa tietenkin jos pappi voi vihkiä ja löytyy vaikka merimieskirkko jostain. Jerseyn saarella ja Gibraltarilla käsittääkseni pääsee nopeasti naimisiin, tosin jerseyn saarellakin taitaa joutua oleskelemaan 7 päivää ennen vihkimistä, aiemmin se oli kolme tms.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat