Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mielipiteitä puolesta ja vastaan?Parketti on ilmeisesti tammea tai vastaavaa, sellainen perusvaalea joka oli jokaisessa talossa 80-luvulla. Onko jollakin kokemuksia tällaisen parketin petsaamisesta tai muuten käsittelemisestä tummemmaksi?

Kommentit (12)

Kymenlaakson parkettisaneeraus. Toimittavat ilmaiseksi myös Pääkaupunkiseudulle.

Heillä on tosi laajat varastot, edulliset hinnat ja ammattitaitoinen myyjä/omistaja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihan sen takia, ettälattia on varmaan hyvä, kunhan sen hioo. Haaskausta vaihtaa hyvää puuta toiseen.Ja siitä koneen vuokraamisesta, kannattaa osata homma ennenkun lähtee itse kokeilemaan. Saa aika helposti komeat lovet lattiaansa. Ja ammattilainen osaa hioa vain sen verran kun tarvitaa. Amatööri yleensä ottaa liian syvältä.Ja alan liikeestä hiontaa varatessa voi sitä petsausta kysyä.

Maalaisjärjellä ajatelle juuri hiottuna, kun siinä ei ole siis lakkaa, voisi petsata. Silloin tarttuisi.

Me hiotutimme n. vajaa vuosi sitten mosaiikkiparketin. Ensin meillä oli ajatuksena vaihtaa lattia ja laittaa muu parketti tilalle, lankku yms.Kuulimme , että mosaiikkiparketti on tosiaan liimattu kiinni ja kova työ purkaa. Ohutpuulattia kuulemma sopisi mosaiikkiparketin päälle. Se on vain n. 7-8 mm paksu. Sitä vaihtoehtoa harkitsimme pitkään, mutta päädyimme kuitenkin hiontaan.

Alakerran hionta maksoi (70 neliötä) n. 1400 e. Tekijä oli tosi ammattilainen ja osasi homman. Hyvä jälki tuli, tosin kun monella muulla tuttavalla. Hinnastahan suurin osa on työtä, joten siitä saa vielä kotitalousvähennyksen.

hiottu ohueksi niin uusi hionta ja lakkaus. Niin minä ainakin aion tehdä. Tammimosaiikkiparketti on aika paksu, joten kestää hioa kolme kertaa, kuulemma.

mistä saisi uutta? k-raudasta kyselin niin ei ole kun sitä pitkulaparkettia. On kuulemma 80-luvulla käytetty niin kovia myrkkyjä lakoissa, ettei enää saa käyttää, mutta voi kai sitä edelleen parkettia mosaiikkimuodossa lattiaan laittaa?

Sanonpa vain

Urakkaa sopiessa kannattaa olla hyvin tarkkana, että saa kirjallisena urakan yksityiskohdat kuten sen, milloin työ tehdään ja milloin sen pitää olla saatettuna päätökseen. Varoituksen sana yrityksestä nimeltä Restok. Heidän asiakkaanaan olet vailla kuluttajansuojaa. 

MarjoKLM

Parketin hionta on usein hyvä ratkaisu, mutta hioja pitää valita huolella. Meidän valinta osui huonoon firmaan, juurikin tuo Restok Oy, vaikka olivat saaneet Urakkamaailmassa hyvät suositukset. Heidän suorituksensa ja asiakkaan kohtelu saavat minulta arvosanan 1/5.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat