Miksi jokaisella uudella pihalla pitää olla röykkiö kiviä???

Vierailija

Olenko ainoa ihminen tänä päivänä, joka ei pidä pyöreistä erikokoisista kivistä. Minulle tulee aina mieleen käärmeenpesä tai kivikkoinen köyhä pelto jossa ei kasva kuin halla.Pitääkö jokainen kaunis kukkapenkkikin pilata erikokoisilla kivillä, yäk!

Kommentit (8)

Vierailija

me olemme valitettavasti sellaisia - mutta vain oikeista kivistä:) Niitä on niin turkasen paljon että vuosittain maksaisimme itsemme kipeäksi niiden opoisviemisestä. Helpompi antaa periksi ja hyödyntää pihan muokkauksessa.

Vierailija

Sellaiseen pihaan ne sopivatkin. Mutta tänne Etelä-Suomen savimaille kannetaan kiviä kalliilla hinnalla, kaiken kamalampia ovat ,jostain Kreikan tms rannoilta tuodut valkoiset sileät kivet ,jotka eivät kertakaikkiaan suomalaiseen maisemaan sovi.

Vierailija

en mäkään kyllä mistään liian eksoottisista kivistä tykkää.

Ja jos koko piha on kivetty ja laatoitettu ja altaissa kasvaa pari tuijaa ja juuret sillä hakkeella katettu, niin se on kyllä tosi ankeata, tällaisia tuntuvat kaikki (ainakin mainoskanavien) "puutarha"ohjelmat nykyään tekevän pihamuutoksissa. Ehkä ihmiset ei enää tykkää puutarhatöistä?

Vierailija

Nykypihoihin ei haluta enää hyötykasveja ollenkaan. Tätä en ymmärrä.

Kuka voi pitää kauniina haketta??? Ei haluta nurmikkoa, vaan laitetaan ihanaa kuorihaketta.

Vierailija

Pariskunta oli hakenut virikkeitä Barcelonasta ja Prahasta pihaansa. Mosaiikkia ja pyöreää kiveä ja eri värisiä sorarakennelmia.Olisi kiva mennä vierailulle tuollaiseen pihaan ja ainoa mitä aidosti voisi sanoa, isäntäväen ylpeydellä esitellässä pihaansa, olisi: Kylläpä olette ollet ahkeria.Hirveä Piha olisi ollut oikea ohjelman nimi.

Vierailija

Meidän tontilta on löytynyt kaksi isohkoa kiveä. Nämä harvinaisuudet ovat "kunniapaikalla", mutta en todellakaan lähtisi mistään lisää roudaamaan.

Vierailija

Työssäkäyvät lapsiperheelliset ei ehdi myllätä pihalla jokaista kukkapenkkiä, joten laitetaan tuijaa ja kiveä ja haketta. Ei tarvi haravoidakaan syksyllä. Itse en tykkää, mutta ymmärrän että kaikki ei taas tykkää pihatöistä mutta voi silti haluta oman talon ja oman pihan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat