Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (6)

Hintahan riippuu siitä mitä arvostaa. Jos itsellä on sellainen tuoli, jonka haluaa pitää lopun ikäänsä, niin hinnat eivät ole pahoja. Jos taas on joku halpistuoli, jonka käyttöikätoive on viisi vuotta, niin sitten kannattaa ostaa uusi samanlainen.Jos kyseessä on jousillinen nojatuoli, niin kustannukset riippuvat siitä, että joudutaanko jousitus korjaamaan, vai riittääkö pelkkä verhoilujen vaihto. Samoin kustannuksia voi tulla siitä joudutaanko tekemään rakenteellisia korjauksia puurunkoon.Verhoilukankaat maksavat ehkä n. 40 euroa ylöspäin metri. Jossain 80 euroa/metri -hintaluokassa on hyvä valikoima. Verhoilukankaassa ei kannata laadulla optimoida, koska työ on kallista. Kalleimmat kankaat maksavat helposti satojakin euro/metri.Sanoisin, että nojatuolin verhoiluttaisi ehkä noin 300-600 eurolla riippuen tehtävän työn määrästä. Kankaat ja muut tarvikkeet siihen päälle sitten vielä. Maakunnissa ja aloittelijoissa voi löytyä halvempiakin paikkoja.Jousituksen pitäisi kestää hyvin ainakin 30 vuotta kovassakin käytössä. Verhoilukankaan 10-15 vuotta.Jos tuolin runko on lastulevyä ja pehmusteet vaahtomuovia, niin sitten ei kannata verhoiluttaa. Tuollaisen tuolin kestoikäkään ei yleensä riitä kaksinumeroisiin lukuihin.Kantsii tehdä niin, että viet tuolisi verhoilijalle ja pyydät hinta- ja työarvion.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kankaiden keskihinta on noin 50€/m.Todella laadukkaita suomalaisia kankaita saa 50-60€/m.www.annala.fi tuolla myös kankaiden hinnat asiakkaille.

350€ riittää vallan hyvin työnhinnaksi, sisältäen muut materiaalit sinne sisälle. Kangasta menee perus k-tuoliin n. 2m eli koknaishinnaksi tulee n 450€. Täytyy kylläkin varautua siihen että jos täytyy puuosille tehdä jotakin. Verhoilijalle kuva s.postiin ja pyydä tarjous...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat