Kuinka pian antibiootti tehoaa? Ditrim Duplo.

Vierailija

Mä alan kohta ahdistumaan, lapsella on ollut kuumetta viikon, viime torstaina 39,7 nyt viikkoa myöhemmin 39,2. Miksei laske!? Korvat katsottu ja keuhkot kuunneltu viime viikolla ja nyt viimeksi maanantaina, ei mitään. Nuha ja yskä on. Lääkäri sanoi maanantaina, että jos ei kuume laske keskiviikkoon mennessä, aloittakaa antibioottikuuri. Aloitettiin siis eilen. Kauanko menee ennenkuin puree? Vai voiko olla joku muu juttu..? Poika siis reilu 2-v.

Kommentit (9)

Vierailija

inhottavaa syöttää antibioottia turhaan. Osaisiko joku sanoa, mihin mennessä antibiootin vaikutus pitäisi näkyä, jos kyseessä on bakteeritulehdus? Että en syötä kuuria loppuun jos se ei auta kuitenkaan. Ja toisaalta en haluaisi katkaista jos tyyliin seuraava annos olisikin katkaissut pöpön selän.

ap

Vierailija

sitä mieltä että pitkittyneeseen flunssaan. Että viruksen aiheuttama räkäisyys on hyvä pohja bakteerikasvulle jne. Eli periaatteessa ei mihinkään ja varmuuden vuoksi. Mutta alkaa itsellä keinot loppumaan, kun en ole ikinä vastaavaan virukseen törmännyt, että kuume on noin korkealla näin pitkään.

Vierailija

syötä se ehdottomasti loppuun. Kun ei tiedä, mikä tauti on kyseessä, niin jos jätät kuurin kesken, tulehdus voi jäädä päälle. Silloin voit joutua menemään uudelleen lääkäriin ja syöttämään taas lisää antibioottia. Samaa mieltä sun kanssas, että ei ole kiva syöttää antibiootteja, mutta aloitettu kuuri aina loppuun!

Vierailija

Jos on, antibiootti ei siihen pure. Kuumeen pitäisi laskea kyllä muutaman päivän sisällä, olipa kyseessä influenssa taikka joku bakteeri-infektio. Jos ei laske, maanantaina viimeistään uudelleen lääkäriin. Tietenkin nopeammin, jos lapsen vointi sitä vaatii.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat