Romanttinen lounasretki huomenna tiedossa, apuasi kaivataan!!

Vierailija

osta niitä valmiiksi kypsennettyjä ja kuutioituja broilereita sekä sitä fazerin wrappeihin sopivaa superohutta rieskaa.. sit sinne ne broikut ja joku kermaviili tai majoneesikastike sekä salaattia... nam :)sit jotain pieniä suklaamuffinsseja ja jotain hedelmäjuttua.. sekä kuplivaa juomaa..

Kommentit (2)

Niin, siis juuri sain tietää et huomenna olis tiedossa lounasretki ja lupasin ottaa eväät.

Mutta mitä ihmettä otan? Autolla siis mennään ja jossain luonnossa syödään. Mikä säilys tunnin verran ja sellainen rajoite on et tämä mies ei syö lihaa (tai broileria syö). Millaiset eväät tekisin?? Jotain itsetehtyäkin sais varmaan olla ;)

Levität tortillan päälle jotain tuorejuustoa, salaattia, tomaattia, kurkkua, ananasta ja paistettuja kanapaloja. Rullaat kiinni ja leikkaat rullat puolikkaiksi. Kääri jokainen 1/2 rulla voi- tai leivipaperiin ja laitat johonkin rasiaan niitä pystyasentoon vieriviereen ja kansi kiinni. Näin pysyvät kasassa hyvin.Tai täytettyjä pitaleipiä. Paista pitäleivät valmiiksi (niitä saa valmiita kaupasta), jäähdytä ja leikkaa leivät puoliksi. Täytteeksi: kypsää broileria, ananasmurskaa, maustamatonta tuorejuustoa (100g) mausteeksi sinappia, curryä, mustapippuria, silputtua persiljaa. Tee näistä tasainen massa (ananasmurska kannattaa valuttaa..) Pitaleivät täytetään kanatäytteellä ja salaatinlehdillä ja parilla paprikanpalalla.Ja on muuten hyviä...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat