Neuvoja nyt! Lapsi 4v oksentelee kovasti.

Vierailija

Sängylle levitin peittoja ja lattialle kanssa. Juotavaa en nyt tarjonnut koska mikään ei tunnu pysyvän sisällä. Ja itsellä kanssa vatsa kiertää ja kiertää... Lisäksi vauva hoidettavana.

Kommentit (3)

Kyllähän ne ulos tulee mutta annettava sitä on, sitä juotavaa! Pieniä määriä kerrallaan, kulauksia ja ei pelkkää vettä vaan laimeeta mehua mielummin..Vichy-mehu-vesi litku olis hyvä, Osmosal tai se uus jota kans apteekista saa mut paremman makuinen kuin Osmosal..joku F -alkuinen.

Mustikkakeittoa, banaanisosetta, vauvan hedelmäsosetta, Maitohappokapseleita?Rela tms?Anna heti pikkuisen kun oksentanut niin ehtii imeytyä edes vähän, siitä se toipuminen alkaa tai muuten menee niin huonoksi että joudutte sairaalaan tiputukseen.

anna sitä, vaikka teelusikallinen kerrallaan ettei lapsi kuivu.

Tai sitten ihan vettä, tilanteen pitkittyessä sitten muuta.

Meidän perhe kärsi rota-viruksen kaikki 5 yhtäaikaa, meillä oli kaikilla patjat olkkarin lattialla ja siinä sitten ripuloitiin ja yrjöttiin miehen kanssa ja yritettiin samalla hoitaa lapsia. Kivaa oli *not*

Tsemppiä!

sieltä tulee sitte jotain ulos minkä ei pitäisi tulla..("vatsahappoja" ym) Koko ajan juotavaa jos ei muu pysy sisällä(joskus pysyy vähän paksumpi paremmin,esim piimä) ja jos ei ala loppua niin soita päivystykseen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat