Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kaipaisin vinkkejä kuinka kaksoset 1v 5kk saisi pysymään hereillä ruokailuun asti jotta pääsisimme yksiin päiväuniin.

Nyt jaksavat valvoa vain kolme tuntia ja kun ulos mennään ennen ruokaa, molemmat nukahtavat rattaisiin.

Kommentit (3)

...kun tulivat korjattuaikää 1v. Aamulla heräävät n.klo: 8.30 ja päiväunille menevät/laitan 12-12.30. Nukkuvat sitten yleensä 2-3h. Riippuen päivästä, mitä ollaan touhuttu. Joka päivä ei olla pihalla vaan leikitään sisällä. Ja nyt kun pojat kävelevät, niin olen heidän antanut kävellä, yleensä se on nyt talvella sitä, et istuvat ja ihmettelevät tai seisovat tumput suorina...käydään pulkkailemassa. Jonkun verran jaksavat leikkiäkin muoviautoilla lumessa, mut nopeaan kyllästyvät. Joskus käydään kävelylenkillä.T: Santsuma & tyttö 10/04 ja kaksospojat 7/06 rv. 31+4

Meillä 1v4kk tuplat ja yksiin päiväuniin siirryttiin pari kuukautta sitten. alkuun oli tosi työlästä pitää aamupäivä hereillä, mutta kun keksii jotain touhua niin silmät pysyy auki. kärrylenkille ei vieläkään aamusta viitsi lähteä, kun toinen aivan varmasti nukahtaa. ollaan aika usein pihalla aamupäivällä, tullaan klo 12 sisään, syödään ja päikkäreille. ihme juttu kun edelleen aamusta jaksavat olla hereillä vain 3-4 tuntia ja iltaa kohti kuitenkin 6-7 tuntia. Tänään olivat aamupäivän mummulassa, ja kotimatkalla toinen jo simahti autoon, matkaa huimat 4 km... :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä tuo vaatii sen, että aamupäivällä ei liikuta rattailla eikä autolla, koska niihin juuri ainakin toinen varmasti nukahtaa. Muskaripäivänä onkin hankalaa, kun muskari on klo 9-10 ja sieltä tullessa oikeastaan aina nukkuvat pikku pätkän ja sitten koko loppupäivän unet onkin pielessä. Eli se lyhyt pätkäkin riittää piristämään vähän liikaa.En oikein muuta osaa neuvoa, mutta jos onnistuu niin että ette ulkoile rattailla (esim. isompien sisarusten takia), ainakaan tässä " opetteluvaiheessa" kun siirrytte yksiin uniin, se voisi auttaa. Meillä on myös auttanut joskus sellaiset " rauhoittumishetket" esim. sylissä kirjaa lukien tai dvd:tä katsellen, että homma ei mene ihan kitinäksi ennen lounasta. No, joskus menee joka tapauksessa ja meillä pienempi poika on viimeksi tänään nukkunut aamupäikkäritkin (ikää nyt pojilla 1v 7 kk), enää ei vaan pystynyt pitämään väkisin hereillä (tavoitteena olisivat siis yhteiset iltapäiväunet).

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat