Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (12)

Mutta ei mun lapsi sitä saanut, vaikka vierailtiin pariin otteeseen vesirokkoa sairastavan perhee luona. Silloin ei ollut mitään vesirokko-rokotteita.Esikoinen sairasti vesirokon sitten 7-vuotiaana. Kuopus sai sen paria viikkoa myöhemmin, oli 10-kuukautinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meille ainakin sanottiin ettei kannata tyttöjä rokottaa koska luultavasti saavat rokon kuitenkin lievänä aikuisiällä ja se on hengenvaarallinen vauvalle jos meidän tytöt olisivat silloin raskaana.Parempi siis sairastaa lapsena " kunnolla" .

eli rokotteesta on hyötyä.Meillä esikoinen sairasti vesirokon harvinaisen rajuna. Nuoremmat sisarukset on sen takia rokotettu. Jos saavat rokon myöhemmin lievänä niin sitten saavat, mutta välttyvät kuitenkin vaikeimmilta oireilta :)

Lääkäriltä kuulin että voi itää 1-3vk:a Ja kestää noin 1vk:n. Tarttuu kuulemma jo muutama vuorokausi näppyjen tuloa ennen. Ja on todella helposti saatavissa. Kova kuume ja muutamista satoihin vesikelloihin jotka siis kutittaa.Mutta olisi todella hyvä sairastaa se alta pois lapsena. Aikuis iällä on paljon hankalampi.

Rokote on vähän kaksipiippuinen juttu. Tulokset nähdään vasta parinkymmenen vuoden päästä mitkä on sitten ne haitat, joudutaanko rokotteen saaneet mahdollisesti tehoste rokottamaan ja kuinka usein.Tiedän mistä puhun, sen verran vaikea viikko ollut ja lastenlääkärin kanssa muutama tovi ehditty jutella. En halua lietsoa hysteriaa, ja vaikka kertoisinkin mitä lapseni on käynyt läpi, ette varmasti edes uskoisi.Kotilomalle pääsyä odotellessa...

...niin, tai mitäs jos laitatuttaisit rokotteen, niin ei tarvitsisi koko tautia sairastaa?Mikä ihme siinä on, että jos johonkin kurjaan tautiin on rokote olemassa, niin sitä ei lapselle oteta, vaan ajatellaan " se on hyvä sairastaa alta pois..." Miksi?

en todella usko että tuo lääke on parempi. Sitä ei ollut edes 10v sitten keksitty, joten miten siihen voidaan luottaa pitkällä juoksulla? Miten käyttäytyy elimistössä pidemmän päälle? Tai miltä kaikelta voi suojata tuo jo kerran sairastettu tauti?Mielestäni se on parempi kärsiä kun se ei todella kauaa kestä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat