Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

11-vuotias poika jäi aura-auton alle torstai-iltana Kirkkonummella Uudellamaalla. Poliisin mukaan poika kuoli heti.Onnettomuus sattui hieman ennen iltaseitsemää kapealla Kurkistontiellä. Poliisin mukaan aura-auton kuljettaja oli huomannut tietä ajaessaan, että tienvarren ojassa oli lapsia leikkimässä. Kuljettaja joutui jarruttamaan pikaisesti, ja aura-auton perä lähti luisuun. Ajoneuvon takaosa liukui ojaan, ja 11-vuotias jäi sen alle.Poliisin tutkijaryhmä selvittelee onnettomuutta

Kommentit (17)

ulkona ilman vanhempia ja eipä tuo aikakaan ollut myöhäinen.Jos aura-auto olisi ajanut vaan suoraan ilman jarrutteluja ei olisi ehkä käynyt kuinkaan, nyt äkkijarrutus ja auton takaosa ojassa.

Ehkä joku kivi olisi lentänyt mutta todennäköiseti vain lumisuihku pojille ilman jarrutusta.Todella huono tuuri.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oma 13-vuotias oli lähdössä illalla koiraa viemään ulos, kun huomattiin että aurausauto on tossa lähitiellä. Odotteli että on siitä häipynyt ja sitten vasta lähti koiraa viemään.Tuskallisinta tää on ihan varmasti pojan vanhemmille, ja otan osaa suruun.Mutta uskon että ei ole aura-autonkuskinkaan osa helppo. Jarrutti koska huomasi lapset, mutta sitten kävi näin..surullista

Huonoa tuuria. Itsekkin olen leikkinyt ojissa, mutta ilo loppu lyhyeen kun naapuri näki. Leikimme myöh salaa, mutta aina menimme ojasta pois kun joku liikku tiellä.

Meillä lapset ovat kouluaikaan aina viimeistään kotona 18.30- jää omallekin perheelle yhteistä aikaa.(lapset 15v, 13v 11v 7v ja 6v)

ja voin ihan hyvillä mielin todeta.. että lapsesta pidettiin huolta.. perheessä useampia lapsia.. hyvät ja rakastavat vanhemmat.. rakkautta ja rajoja..

juuri niin kuin kuuluu...Lämmin osanottoni suureen suruunne.. sisarukset ja vanhemmat..

ollut vain ironinen ja parodioi tämän palstan yleisiä vastauksia. Tosin täällä se parodia tehdään yleensä ihan tarkoittamatta. Vähän on ironian taju hukassa tällä palstalla, mutta eipä oo eka kerta.Surullinen tapaus.

Eikä 11 vuotiaita enää vahdita niin kuin pikkulapsia. Ehkä sillä oli lupa olla ulkona seitsemään ja oli just lähdössä leikeistä pois. Jos lapsi olisi ollut ulkona vielä klo 21 niin sitten olisi mielestäni myöhään. Tosin tämä meni nyt ihan ohi aiheen.Ps minä olen leikkinyt lapsena junaradalla enkä syytä tällaisista tapauksista vanhempia.

Varsinki ku aura-autoja meni ni odoteltiin lumi pöllyä ja kivaa oli!

Äiti sanoi aian et sinne ei mennä, ku voi lentää kiviä ym päähän.

Eikä uskottu! Surullinen juttu! :(

Jos yrittää saada palstalaisia varpailleen marmattamalla kotiintuloajoista. Kaikki provoketjut ja muut aiheesta voi olla ok, mutta tässä ketjussa menit kakkonen mauttomuuden rajan yli. Ja reilusti.

Terve ihminen ei provosoi tällaisessa pinossa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat