Vierailija

Tietenkin lasta sattui kovasti, mutta ei se itku kovin kauaa kestänyt. Ilmeisesti löi myös nenänsä. Siitä meni hetki niin huomasin että toisesta sieraimesta oli tullut verta. Ei kirkasta vaan sellaista vesinuhaan sekoitetun näköistä. Pitääkö tällaisesta huolestua? Aina tulee mieleen että mitä jos on selkäydinnestettä. Lapsi ei ollut missään vaiheessa tajuton tms. mutta väsyneen oloinen oli loppuillan, reilun tunnin päästä meni nukkumaan. Tietenkin väsymys saattoi johtua ihan normaaleistakin syistä. Mistä tässä nyt tietää onko kaikki kunnossa? Lapsi herää öisin tunnin-kahden välein, mutta miten voin tietää että kaikki on hyvin kun ei osaa vielä puhua. Hän vain syö (imetän) ja nukahtaa uudelleen.

Kommentit (21)

Vierailija:

Lainaus:


ap:n lapselta valuu selkäydinnesteet nenästä pihalle ja

ap:lle ilmestyy aina ovulaation jälkeen keltarauhaset häpyhyyliin...
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Isku ei yksinkertaisesti voi olla erityisen kova, koska ei putoa korkealta. Verta luonnollisesti tulee nenästä, jos sen johonkin lyö. Ja itkiessä ainakin omalta lapselta tulee nenästä vetistä nuhaa.

Ihan oikea lääkäri ei olisi epäillyt hetkeäkään selkäydinnesteen vuotoa vaan pitkittynyttä flunssaa ja ärtyneitä limakalvoja (joista veri siis olisi tullut).Ja asian kokeneet ovat kertoneet, että se päänsärky kallonpohjan murtumassa, jossa aivot ovat ulos pyrkimässä, on todella paha. Jokaisella hoitamallani on mennyt taju pitkäksi aikaa ja takaraivon alaosa on pullottanut.Teillä räkä tuli itkusta, veri jostain ihan pikkuisesta nirhaumasta tai pikkiriikkisen suonen katkeamisesta iskun takia. Meette nukkumaan ihan tavallisesti ja imetät normaalisti. :)9

Joskus voi tippua kolmannesta kerroksesta eikä käy kuinkaan, mutta sit taas kallo voi murtua kun tipahtaa sängystä. Itellä on vieläkin päässä muistikuvat koulussa käyneestä miehestä joka näytti kuvia mitä voi saada aikaan yhdellä nyrkin iskulla kun se osuu pahassa kulmassa pahaan kohtaan.

" Kallonpohjan murtumassa autettavalla voi esiintyä kirkasta vuotoa (aivo-selkäydinneste) nenästä tai korvasta. Kuhmu tai painauma kallossa voi olla yksi kallon luiden murtuman oire."

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat