Vierailija

Ne pitää olla huomenna perillä...

Kommentit (19)

En mä löytänyt sieltä mitään nettihakemuskohtaa. Lomakkeen pystyy tulostaan sieltä, mutta ei muuta... Tämmöinen tekstikin oli:" Esiopetukseen ilmoittautuminen lukuvuodelle 2008-2009 tapahtuu postitse 25.1.2008 mennessä.Kaikkien vuonna 2002 syntyneiden lasten koteihin tulee ilmoitus mahdollisuudesta ilmoittautua esiopetukseen, siihen liittyvät hakulomakkeet sekä ilmoittautumisohjeet. Ilmoittautumislomakkeita saa myös internetistä tai esiopetuskouluista ja päiväkodeista"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

selvää ohjetta ei kyllä ollut mutta netissä on vaihtoehto myös eskarilla ja lisäksi täydentävä päivähoito...Miten niin ei voi jättää? Sanotaanko niin jossain?

Me asutaan Nurmossa ja tyttöni on eskari-iässä syksyllä. Ei olla saatu vielä mitään tietoa esikoulusta tms postitse eikä kunnan nettisivuiltakaan mitään tarkkoja tietoja löydy. En oo ajatellutkaan, että nyt jo pitäisi ilmoittautua esikouluun.

täydentävälle päivähoidolle oli vielä eri tuntivaihtoehtoja. Totta kyllä, että tuon eskarisivun tekstin mukaan hakemusta ei voisi tehdä kuin postitse?! Outoa, ettei tuollaista asiaa voi ilmaista yksinkertaisesti...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat