Vierailija

Tilasin lentoliput ebookersilta. miten käytännössä toimii nuo e-liput? Mitä sanon lentokentällä check in:ssä? Entä kun lähdemme hampurista kotiin, mitä siellä sanon??

Kommentit (8)

Sähköpostiin tai kotiin kirjattuna kirjeenä, valintasi mukaan. Eli odottele ihan rauhassa.

" Internetissä varatessa voit maksaa luottokortilla (lentovarauksissa myös verkkomaksu on mahdollinen) hyväksyttävät verkkomaksupankit ja luottokortit. Luottokorttimaksu siirtyy myyntipalveluumme suojatun yhteyden yli ja lähtee heti luottokorttiyhtiön käsiteltäväksi. Maksujen tarkistuksen jälkeen liput postitetaan (e-lipuista sähköpostivahvistus) annettuun osoitteeseen 5 - 7 vrk:n sisällä."

Ovat tuikitavallisia lentokenttävirkailijoille ihan missä tahansa maailmaa. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin sanoa, " Hei" sekä ojentaa e-lippu/sähköposti ja passisi virkailijalle. Hän löytää sähköpostissa olevalla koodissa tietokoneeltaan varauksesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

näytät kentällä. Ei tarvi sanoa mitään erityistä. Yleensä jopa pelkkä passi riittää check-in:ssä, mutta liput on hyvä olla printattuna mukana.

Usein tulee 2 sähköpostia, toinen vahvistus varauksesta/matka-aikataulusta, toinen e-lippu. Se e-lippu voi tulla vasta parin päivän päästäkin, kun maksu on vahvistunut pankin kautta.

Osaatko englantia? Se yleensä lukee siinä heti ensimmäisillä riveillä, että mikä on kyseessä ja se lukee siinä joko, että on e-lippu tai että " tämä vahvistus ei kelpaa matkalippuna" . Tokkopa olet kuitenkaan heti huomenna lähdössä, eli voit rauhassa odotella josko uutta postia tipahtaa luukkuun, ellet lukemalla pääse selvyyteen.

Itse tilasin miehelle viime kuussa liput ja e-lippu tuli vasta seuraavana aamuna pankkien avauduttua, vaikka tilausvahvistus ja matkavahvistus tuli heti. Ilmeisesti jotenkin tuplatarkastavat, että veloitus on tehty ja katetta on, vaikka maksaisi suoraan nettipankin kautta.

Niin ja jos vieläkin olet epävarma, niin eikös se ebookers ole täysin suomalainen sivusto? Siellä on varmasti joku " usein kysytyt kysymykset" -osasto...

Ja kolmanneksi: voit tulostaa kaikki paparit mitä ebookersilta sähköpostiin tipahtavat ja antaa ne kaikki virkailijalle. Kyllä hän sitten antaa sinulle takaisin ne mitä ei tarvitse.

onko siinä joku koodi tyyliin GFHDGWBS. Tuo on se " e-lippu" eli lappu ja passi mukaan. Pelkkä passi riittää, mutta hitaampaa joten siksi hyvä olla tulostettuna.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat