Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Käytettiin 7 kk ikäinen vauva passikuvassa. Kuvassa suun pitäisi olla kiinni, mutta sellaista kuvaa oli mahdotonta saada vauvasta, jos yritin käsin laittaa suuta kiinni, niin sehän aukes vielä enemmän tai sitten tuli kielikin ulos.... kelpaakohan tuo kuva, kun siinä on suu vähän auki??

Kommentit (9)

Nykyään ei saa lasta enää vanhemman passiin. Lapsella täytyy olla oma passi.Ap, kyllä varmaan kelpaa. Omasta pojasti otettiin vuosia sitten kuva jossa hän katsoo jonnekin muualle kuin kameraan. Hyvin kelpasi kuva.

Mutta kuvaaja töpeksi. Poliilaitoksella kuva hylättiin. Kuvassa liikaa varjoja.

Eli uudet kuvat sitten ilmaiseksi, mutta kyllä otti päähän. Turhaa vaivaa, vaikka vauvan " poseeraus" oli täysi kymppi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

käykää kokeilemassa poliisilaitoksella. Jos eivät hyväksy kuvaa, niin sitten takaisin kuvaamoon ja vaaditte kuitin kanssa ottamaan uudet kuvat. Kyllä valokuvaamon pitäisi saada otettua kunnon kuvat, kun sellaista palvelua myyvät-

kesänä säännöt kiristyi.

Oikea valokuvaaja osaa sanoa milloin kuva on onnistunut. Jos ei kelpaa poliisille, saat kuvaamosta uuden kuvauksen velotuksetta.

Jos kuvaat itse, lue tarkoin poliisin ohjeet. tai anna joku pieni herkku lapsen suuhun, pysyy kiinni :)Vierailija:

Lainaus:
Ap, kyllä varmaan kelpaa. Omasta pojasti otettiin vuosia sitten kuva jossa hän katsoo jonnekin muualle kuin kameraan. Hyvin kelpasi kuva.
Oli kyllä tosi hankala ja hikinen homma tuo vauvan passikuvan otto. Meille kuvaaja sanoi että ovat nykyisin todella tarkkoja kuvan kanssa. Meille ainakin sanoi että uudet kuvat otetaan ilmaiseksi jos ei mene hänen ottamansa kuva läpi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat