Vierailija

kanssa" . Miksei se sano suoraan ettei haluakaan lasta, piti vaan näytellä haluavansa?

Kommentit (15)

... todennäköisesti hän on halunnut antaa kasvot vaietulle asialle nimeltä lapsettomuus. lapsettomuus on siinä määrin arka asia sen kohdanneille, että harva haluaa puhua siitä julkisesti. On hyvä, että joku julkisuuden henkilö, joka kamppailee ja on kamppaillut tuon asian kanssa antaa sille kasvot, kertoen omasta lapsettomuudestaan ja siitä, että lapsettomuudesta voi selvitä katkeroitumatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta mä en kyllä jaksa lukea enää siitä tehtyjä haastatteluja naistenlehtiin. Eikö sillä oikeesti ole mitään muuta asiaa. Rupee jo kyllästyttämään ne samat jutut, on ne jo luettu muutamaan otteeseen. Mitä niistä enää jauhaa?

huomiopisteitä ollen maireasti Antin kanssa julkisuudessa ennen häitä. Siksi aina epäilen sitä äänien kalastuksesta kun tilittää juttujaan. Ihan sympaattinen ja fiksu kylläkin.

... välttämättä puhuttua. Henkilötasolla lapsettomuus on vielä usein vaiettu aihe, jota edes lapsettoman parin lähipiiri ei tiedä. Lapsettomuuteen liittyy riittämättömyyden tunnetta ihmisenä, äitinä, isänä ja lapsena. Sinä et varmaan ole näitä asioita joutunut pohtimaan, sillä minäkään en niiden kanssa ole joutunut kamppailemaan, mutta läheltä seurannut olen.

Miksi ihmeessä kukaan näyttelisi haluavansa lapsen?

Vierailija:

Lainaus:


kanssa" . Miksei se sano suoraan ettei haluakaan lasta, piti vaan näytellä haluavansa?
Hienoa, että on osannut hyväksyä sen tosiasian, ettei biolapsia tule, eikä ole katkeroitunut. Satu ja Anttihan ovat kuitenkin aikeissa adoptoida kunhan ovat naimisissa, joten eivätköhän ne sen lapsen halua. Enkä muuten minäkään ymmärrä, miksi ihmeessä kukaan näyttelisi haluavansa lapsen.

nyt se antaakin päivän Iltalehdessä kasvot ihan tuoreelle ongelmalle. Eduskunnan kähmijöiden uhrit saivat kasvot. Kas kummaa, miten se keksikään uuden kipeän asian ja ne kasvot on taas lehdessä.

tällä lapsettomuudellaan. Jos sanoisi suoraan, että kersat ei kiinnosta, mammat eivät äänestäisi.Ja jos se on niin sinut, mikä ihmeen julkisen puhdistautumisen tarve sillä on asiasta?

Tässä on nyt kyse tuosta kasvojen antamisesta aiheelle.No, ehkä olet ihmisiä, jotka ovat medialukutaidottomia...Anteeksi, nyt olin ilkeä, mutta hain hieman raflaavampaa sävyä. En enää osallistu tähän keskusteluun, niin ei tarvitse rautalankoja taivutella.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat