Vierailija

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Puita pitkin= tukea vasten. Taitaa ap lapsesi olla vain varovaisempi ja joku päivä kyllä lähtee kävelemään, jos kerran jo hetkeksi päästää irti.

Sen verran olen kuitenkin tuttavapiirissä huomannut, että ne lapset jotka ovat oppineet liikkumaan taaperokärryn kanssa tai potkuttelemaan potkuautolla, arastelevat enemmän itsenäistä liikkeellelähtöä. Ovat löytäneet oivan tavan liikkua, ja tulevat siitä tyytyväiseksi.Jos asia sua kauheasti huolettaa, niin voitahan laittaa kärryn ja auton joksikin aikaa jäähylle... ennemmin tai myöhemmin liikkeelle pääsemisen halu voittaa kaatumisen pelon.

Olemme koittaneet miehen kanssa lähettää häntä kävelemään toisen luolta toisen luo lattialla ollen, mutta lapsi lyö tämän yleensä leikiksi ja jalat menevät ihan spagetiksi ja naureskelee vaan..tai sitten jos rohkenee lähteä toista kohti, niin hän syöksyy/ryntää toista kohti..

ensin jotain lastenhoito-opasta joka kertoisi että lapset on yksilöllisiä ja kävelyn aloittaminen tapahtuu aikanaan. Meillä lapset on lähteneet liikkeelle 17-18 kk ikäisinä ja ovat hyvin liikunnallisia ja urheilullisia. Eivät edes koheltaneet koskaan kuten sellaiset lapset jotka lähtee aikaisin liikkeelle.Eli etsi ensin " normaalin" rajat ja huolestu vasta sitten kun oikeasti on aihetta.

Ne ei tee mitään tuossa vaihessa. Jos ei puolitoista vuotiaana vielä kävele niin silloin vasta kannattaa jutella th:n kanssa.

Meillä nuorin lähti 1v3kk kävelemään

Seisooko tuetta? meneekö puita pitkin? Onko esim sanallisesti taitava jolloin liikuntapuoli saattaa tulla hitaammin? Tuo ikä ei vielä ole huolestuttava aika oppia kävelemään.

Meidän jäppinen lähti 1 v 4 kk ikäisenä kävelemään ja siitä lähtien menoa on riittänyt. Konttaamaan lähti vasta 1-v synttärinään... eli ei hätää. Neuvolassa sanovat todennäköisesti saman, että lähtee aikanaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat