Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tuosta se nähdään, muslimivaltio mikä muslimivaltio! Täälläkin aina hehkutetaan tuota Dubaita, että on niin länsimaalaisystävällinen paikka että, ja turisteille eri lait, mutta eipä ole! Tässäkin tapauksessa suomalainen lukiolaistyttö, joka oli normaalilla turistimatkalla Dubaissa, joutui vankilaan, koska suuteli julkisesti vastakkaista sukupuolta olevaa!! Iltalehdessä juttua.

Kommentit (15)

Tällä naiselle/tytöllehän annettiin sakot ja karkotettiin maasta ja vankilaan joutui vain odottamaan tuon karkoituksen täytäntöönpanoa.Ja Dubai on kyllä muuten todella turistimyönteinen mutta tuota islamilaista sharia-lakia siellä noudatetaan aika tiukasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maassa maan tavalla, tai sinne ei kannata mennä. En mäkään suosittele Dubaita ihmiselle, joka haluaa väen väkisin kulkea minihameessa ja topissa. Mutta jos pystyy kunnioittamaan muita, niin sitten suosittelen lämpimästi.

ps sinä edellinen älykkö, Suomen laki takaa sen, ettei lasten tarvii osallistua edes suomalaiseen kouluopetukseen vaan ne voi pitää kotona opiskelemassa ja samoin Suomessa on kattava uskonnonvapauslaki. Aina voi muuttaa vaikka Vatikaaniin jos Suomen laki ei miellytä.

Vaan kysymys on siitä, että Dubaista puhutaan esim. tälläkin palstalla samaan tyyliin kuin jostain Kreikan lomakohteesta. Ja joku kerran tosiaan jopa väitti, että Dubaissa ei sovelleta näitä islaminlakeja turisteihin!! Joku oikeasti saattaisi uskoa jopa siihen! Tottakai pitää ottaa lomakohteesta selvää, mutta juuri Dubai on siitä poikkeuksellinen kohde, että siitä on julkisuudessakin tehty hyvin länsimainen kohde, vaikka sitä se ei todellisuudessa ole. Ja julkisuuskuva vaikuttaa ihmisillä hyvin paljon siihen, mihin lähtevät lomalle, varsinkin jos kyseessä on uusi paikka!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat