Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

jos päiväkodista annetaan niin ymmärtää, että se olisi hyödyllistä? Jos päiväkodissa on huomattu lapsen tarkkaavaisuudessa ja keskittymiskyvyssä hankaluuksia, mikset vie häntä tutkimuksiin?

Kommentit (8)

Minne jonotatte? Missä päin asutte? Mä menin huoleni kanssa neuvolaan (lapsi 3v) josta lähete pheterapeutille, aika kuukaudessa. Seuraava askel 5v neuvolassa todettiin että puheterapia lienee riittämätöntä: lähete neurologille jota varten kävimme toimintaterapeutin ja psykologin arvioissa... Neurologia joutui odottamaan 5kk, muuten ajat tulleet viikoissa. Nyt lähete neuropsykologille (pyysin) tosin aika vasta kesällä.Ja lapsellani "vain" aika lievätasoinen kielenkehitysjuttu + oman toiminnan ohjauksessa vaikeuksia. Hankin lausuntoja jotta saan lapsen luokalle jossa oikeasti pystyy oppimaan kykyjensä mukaisesti. Tämä espoossa.Missä on noin kauheat jonot?? Kamalaa...

Haluaisin tietää millä vanhemmat selittävät lapsensa käyttäytymisestä tulevan palautteen? Miksi se on niin vaikeaa viedä lapsi testeihin? Eikös se ole hyvä jos huoli onkin ollut väärä? Tai jos jotain on niin lapsi saa kaiken tarvitsemansa avun?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olemme kyllä yrittäneet. 2 vuotta oltu jonossa jos johonkin paikkaan. Päiväkoti ei voi laittaa lähetettä mihinkään. Ensin pitää kiertää miljoona lääkäriä että vihdoinkin uskovat että tarvitsemme lähetteen lisätutkimuksiin. Ei suomessa turhaan kuluteta lasten tutkimiseen yhteiskunnan varoja.Eli lopulta ratkaisimme asian ja veimme yksityiselle neurologille. Eikä maksanut kuin n. 1000 eur.

Mekin saimme heti lähetteen lapsipsykologille ja perheneuvolaan jne.

Vaikka ei meillä ole itsellä ollut edes mitään kummempaa huolta lapsesta...

Hänellä on myös eräs lievä juttu, jolle ei edes välttämättä voi mitään.Tärkeintä silti olisi, että lapselle saisi apua, jos hän sitä todella tarvitsee!

valmis viemään lapseni vaikka mihin - jos asiantuntijat ovat sitä mieltä , että olisi tarvis !

Toisille se tosiasian kuuleminen / hyväksyminen on vaikeaa ja ensi reaktio on kieltäytyminen !

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat