Vierailija

tiedustella teiltä arvoisat av-mammat. Ja toivon saavani vastauksen kun kiireiltänne ehditte. Asiantuntemuksenne valossa ja pitkän kokemuksenne tietäen uskaltaudun näin teitä vaivaamaan. Pohdiskeltuani pitkään itsekseni tätä ongelmaa, olen tullut tuntoon, että viisaamman ja enempi asiasta tietävän mielipide tulee tässä asiassa ratkaisemaan. Siispä täten arvoisat av-mammat uskaltaen näin vaatimattomasti teitä lähestyä, tiedustelen täten kohteliaimmin ja kaikella kunnioituksella teitä kohtaan. Minkä mielipiteen antaisitte tällaisessa ongelmassa. Onko suotavaa ja kaikin puolin asiallista käytöstä viedä puoli vuotta vanha ihmislapsi vaunuun parvekkeelle nukkumaan pakkasen ollessa näillä seuduin tänään noin kymmenen pakkasastetta? Etukäteen kiittäen vastauksesta, jään odottavalle kannalle.

Kommentit (6)

Voit huoletta laittaa lapsesi nukkumaan ulos kyseisillä pakkaslukemilla. Katsot vain ettei viima puhalla lapsen kasvoihin. Tämän voit estää kääntämällä vaunut sopivaan suuntaan ja laittamalla esimerkiksi harson kuomun eteen. Pue lapsi villahaalariin ja makuupussiin. Halutessasi voit laittaa vielä peiton tai esimerkiksi lampaantaljan päälle. Tuulensuojaisessa parveketilassa tämä lienee tarpeetonta.Oikein mukavaa viikonloppua arvon av-mammalle :-)Terveisin toinen sellainen Espoosta

Se sopii työntää vaunuihin vauvan mukana ja sitten aika ajoin arvioida, onka pienoinen paleltumassa vai nukkuuko tyytyväisenä jääkarhun pennun tavoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiittäen nöyrästi vastauksestanne ja itsekin asiaa juuri noin ajatelleena, laitan pienokaiseni päiväunille ulos, koska hän siitä niin kovin pitää. Hyvää päivänjatkoa teille toivottaen.

Oulun mamma.

Olenkin ollut jo aivan väsynyt siihen epäkohteliaaseen ja toisinaan suorastaan ilkeilevään tyyliin, jota täällä niin valitettavan usein harrastetaan. Jatkakaamme näin, niin saamme hyvän mielen lisäksi myös hyvää harjoitusta av:n ulkopuolista elämää varten!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat