Seuraa 

Tein eilen illalla ja nyt aamulla testin ja hailun punainen viiva tuli, mutta se tuli siihen ns. valkoisen tarran alle?? Pitääkö se viiva tulla sille valkoiselle pohjalle vai voiko se tosiaan tulla sen tarran alle? menkkakipuja ollut jo monta päivää mutta menkkoja ei vaan oo tullu..Tää on niin jotenki epätietoista aikaa..pitää varmaan tehä testi ens viikolla uudestaan. vipat menkat alko 28.12..

Kommentit (6)

Tai siihen mulla on ne viivat tullu. Eli siis sen punasen pätkän ja sitten sen muovin, jossa nuolet ja max-kirjoitus, pätkän välissä olevaan valkoiseen tilaan on viiva / viivat tullut. Lähempänä punaista pätkää muistaakseni tarkistusviiva ja sitten se alempi positiivista tulosta merkkaava viiva. Sekava selitys...sori.Oisko tuossa testissä virhe jos viiva tuli sen muovin alle jossa on ne nuolet ja max kirjoitus...oman testini tein kuitenkin vain reilu kuukausi sitten. Olisiko se voinut jo muuttua toisenlaiseksi?mutta ennen testasin aina sillä apteekin omalla ja olen saanut kaks kertaa vahvan plussan sinä päivänä kun menkat ois pitäny alkaa. Testit tein iltapäivällä molemmilla kerroilla. Tän kolmannen testein sitte tuolla RSFU:n testillä kun en oikein jaksanut uskoa että oisin raskaana kun jostain syystä kierrot alko venyyn ikävästi yli kolmenkymmenen päivän.Mutta älä heitä siltä vielä kirvestä kaivoon! Voihan se olla että sitä mitattavaa hormoonia (?!?) on vain vielä niin vähän ettei näytä oikeaa tulosta. Pidän peukkuja et se toinenkin viiva sinne testiin tulisi. Ja vielä oikeaan paikkaankin!Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

harmi ettei se voi. luin muiden kokemuksia k.o testistä ja moni on valittanu samaa että pun. viiva tulee muovin alle. Täytyypä tehä jossaki välis apteekin testi jos menkat ei ala..pienen hetken ehdin jo eilen ajatella että olisin raskaana..

mutta en jaksa enää stressata niin kauheasti tästä asiasta. Menkat ei oo vieläkään alkana, mutta niinhän voi käydä kun lopettaa pilsut..nyt keskityn täysillä laihdutukseen, se ainakin auttaa raskaaksi tulemiseen! Vauva saa tulla (tottakai) mutta stressi ei auta asiaa yhtään..Kiitos vastauksista.

Itse myös tein rfsu:n testin viikko sitten ja samaan kohtaan tuli hailakka viiva. Se ei valitettavasti ole silloin positiivinen, siis jos siihen " oikeaan" paikkaan ei tule viivaa. Viivan pitäisi tulla noin puolen sentin päähän kontrolliviivasta. Sun kannattaa testata parin päivän päästä uudelleen, jos ei menkat ala. Toivotaan, että testi on silloin selkeästi positiivinen:)

Kitteni

la iltana (en malttanu odottaa!!) apteekin raskaustestillä ja se näytti miinusta!!!mutta menkkoja ei oo kyllä vieläkään tullut. Siinä testis oli että voi testata mihin vrk-aikaan tahansa, mutta voihan se olla näyttämättäkin..en tiedä sitten..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat