Vierailija

Kommentit (11)

saatiin joku mainosvideo tiikereistä ja siinä tiikeri juoksee jonkun eläimen perässä (tappamista ei näytetä). Poika on ihan innoissaan, vaikka ajattelin että pelkäis saalistettavan eläimen puolesta...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Avara luotno joka lauantai. Siinähän ne asiat myös selitetään samalla, jos ei tv-lukija, niin isä tai äiti selittää.jostakin se liha tulee myös meidän lautasille.

Mutta mielestäni lapsen tulee tällaisiinkin asioihin tutustua, pikkuhiljaa ja riittävän vanhana. Nyt jo kyllä puhutaan ihan luontevasti siitä, että eläimiä tapetaan ruoan vuoksi mutta että ilman todellista syytä eläimiä ei saa tappaa eikä missään tilanteessa satuttaa.

Aina jutellaan ohjelmasta ja kaikesta mitä siinä on nähty ja vastataan lasten kysymyksiin. Eivät ole vielä ikinä ahdistuneet, yhdessä ohjelmassa oli kerran metsäpalo joka oli pojan (silloin 4 v.) mielestä pelottava, mutta eläinjutut eivät tunnu lapsia ahdistavan.

Kyllä minuakin hirvitti näyttää sitä, ja katsoinkin sen ensin itse ettei ole liian karu. Jotenkin säälittää kertoa noin karuja asioita lapselle. :) Toisaalta olen ajatellut juuri niin, että jos sais pieninä annoksina sitä lapselle tietoon, niin se on varmaan ihan luonnollinen juttu. Eipä oo itsellä mitään traumoja lapsuudesta.

vain tarpeeseen.Meidän lapset muuten pelkäävät erityisesti jännittäviä piirrettyjä. Näytellyissä elokuvissa ja sarjoissa sietävät paremmin myös jännittäviä kohtia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat