Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tee tavallinen pullataikina, veteen. Leivo pienehköjä pyöreitä pullia ja anna niiden nousta 1-2h. Paita kasvisöljyssä ruskeiksi. Sokeroi. Ruuttaa hilloa sisään. Eihän nämä ole lihottavia!

50 g voita

1/2 dl vehnäjauhoja

4 dl maitoa

5 keltuaista

mustapippuria

1/2 tl suolaa

2 rkl tuoretta salviaa silputtuna

4 dl voimakasta

juustoraastetta (esim. mustaleimaista emmentaalia)

5 valkuaista

Koristeluun

tuoreita salvianlehtiä

Sulata voi kattilassa. Lisää jauhot ja maito. Sekoita kastike tasaiseksi ja anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.



Ota kattila liedeltä ja lisää keltuaiset yksitellen kastikkeeseen. Mausta mustapippurilla, suolalla ja salvialla. Sekoita mukaan juustoraaste.



Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja nostele kastikkeeseen varovasti. Jaa seos voideltuihin annosvuokiin ja koristele muutamalla tuoreella salvianlehdellä.



Kypsennä kohokkaita 150-asteisessa uunissa 35¿40 minuuttia.



Vältä uunin avaamista paistamisen aikana. Tarjoa heti.

Ois lastenkin herkkuja. Juustokohokaskin ois varmaan hyvää ja Runebergin tortut ja...



T. eräs nälkäinen joka odottelee että pääsis ruokatunnille ;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat