Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija


Hei voiko noi kertisvaipat heittää energiajätteeseen, tamponien ja siteiden lailla? Mietin vaan kun joskus kuullut valitettavan, kuinka vaippojen maatuminen kestää satoja vuosia... Miksei niitä voisi polttaa, kuten muutkin vastaavat muovit sun muut?

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Energiajätteeseen vain ne, jotka sinne merkityy (lue paketista!). Ja kotiuunissa ei saa polttaa MITÄÄN muoveja, vain jätteenpolttolaitoksella!

Tiedä sitä sitten..

meillä ja tuttavilla poltetaan vaipat ihan samassa kun lämmitetään talo.

Eikä kukaan ainakaan vielä ole myrkyttynyt.

Aluksi heitettiin roskiin, mutta vaipoista tulee tolkuton määrä jätettä nyt kun meillä on 2 täysipäiväistä vaipankäyttäjää ja yksi yövaippaa käyttävä.

vanhan ajan kertikset, niin kutsutut T-vaipat olisivat, mutta niitä ei enää valmistetaNykyajan kertikset eivät ole vanutäytteisiä vaan kemikaali-imuisia, ja se tekee niistä ongelmajätettä

Sinne yhteiselle taivaalle ja yhteiseen ilmakehään ne hiukkaset ja myrkyt tulee teidänkin piipusta. Kotiuunin/saunan/takan lämpötila on aivan liian matala tuollaisen jätteen polttoon!Sekajätteeseen ne kuuluu, nyt kuulkaa jätteiden lajittelu teilläkin kuntoon!

Ja joo o kaikki olen polttanu mikä palaa eikä tunnu missään,mitässitä nyt muualle kuskaamaan kun ei siitä mitään mulle ees makseta.

Polttakaa kaikki rojunne niin MAAILMA PELASTUU!!

Ja höpön pöpön sinne tulikuumaa pätsiin kun heittää niin jopa palaa!

Siellähän sulaa alumiinitkin niin lyl yks vaippa hävii ja maailma pelastuu,ite poltan kaiken mikä palaa,en tosin tuvan uunissa

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat