Seuraa 

Hakusessa vari 490 eli viini ja koko 1-2v. Ma oon ollut tosi tyytyvainen noihin ja nyt haluaisin ostaa kaverin lapselle samanlaiset.

Kommentit (5)

mie ostin kolmelle nuo rukkaset, kun kulkevat " remun" lipun alla. ja ei ne kyllä vettä pidä lainkaan, ja ovat kylmät. 1-2v ja 2-4v kokoisia hanskoja ei eroita toisistaan, kun ovat niin eri kokoisia keskenään parit! yritin kysellä emil&ida tekijöiltä et onkohan nää ihan ok, vastauksena oli tuohon koko-asiaan että: " onhan ne tytöt saattanu panna väärän parin koko laatikkoon." :Omutta siis oikeastikko jonkun nää hanskat toimii?!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pk-seudulta haluaisin loytaa, taytyy yrittaa paasta Jumboon. Meilla on se 4-6v koko ruskeana ja niita on pidetty silloin kun mittari nayttanyt alle nollaa. Kadet on pysyneet hyvin lampina eika hanskat ole olleet kosteat sisalta. Hanskat on varmasti liian kuumat plussakeleille ja kasi hikoaa ja noi hanskathan on kosteussuojakangasta, mutta saumoissa ei ole teippauksia eli jos on tallanen keli kun tanaan niin voi kadet kastua.

ja olen ollut tosi tyytyväinen. Meillä isommat 6-v ja 3-v, tämän talven kuravesileikeissä on käytetty ja luntakin ovat nähneet, ja vettä pitävät hyvin kun ne jopa kuraisina huuhdon hanan alla puhtaiksi. Meillä apset palelevat herkästi ja siitä sanovatkin, kumma kyllä noissa on tarjettu myös etelän pakkaskelitkin. Ja kolmantena plussana sanoisin, että näistä hanskoista on helppo kääntää vuorit esille, toisin sanoen kääntää hanskat nurinpäin pesukoneessa pesemisen jälkeen kun kuivumaan laittaa. Kävin just hakemassa molemmille toisetkin kun hyviä toppahanskoja on vaikea löytää jos ei raaski maksaa 29 euroa pari..

oli ainakin vielä tiistaina. Ostin sellaiset meidän neidillekin ja juuri tuota kokoa ja väriä. Kokoa jäi silloin muutama pari jäljelle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat