Seuraa 

Meillä harvoin tälläsiä tilanteita mutta sitten kun on niin on vaikeeta revetä kahteen paikkaan, esikoinen 2v on ihan nukutettavissa siis pitää olla vieressä niin kauan kun on nukahtanut, pari kertaa on sovittu että äiti menee vauvan luo ja poika on yllätys yllätysnukahtanut yksin mutta sitten on tapauksia että poika tulee perässä ja ei suostu nukkumaan ennen kun olen saanut vauvan unille, joskus vauva on juuri herännyt ja en todellakaan saa ihan heti uudestaan unille.

Jos otan vauvan mukaan nukuttamaan niin ei jaksaa kauaa istua sylissä tai olla lattialla kun huoneessa on hämärää ja alkaa kitistä.

Miten teillä muilla juttu toimii. Meilläkin kyllä yleensä nukkuvat samaan aikaan mutta vauva vaan joskus herää sattumalta eikä nukahda uudelleen.Kommentit (3)

Mutta annan olla alakerrassa niin kauan että esikoinen on toosi väsynyt ja haluaa jo itsekkin nukkumaan. Mutta vauva jää silloin hetkeksi yksin alakertaan tai otan syliin mukaan.

Minun ei tosiaan tarvi kun laulaa pari laulunpätkää ja antaa hyvänyönsuukot ja lähteä pois. Tähän on totuteltu siis alusta alkaen.

Tosin meillä on kovan työn takana ollut kanssa se yksin nukkuminen esikoisella vauvasta asti. Mutta tottui kyllä sitten kun meni hoitoon vajaaksi vuodeksi, ennen kuin jäin kotiin uudelleen äitiyslomalle.Esikoinen meillä siis 2,5 vuotias ja vauva 6kk.Nykyisin käy niinkin että esikoinen saa nukahtaa sohvalle alakertaan ja kannan sitten myöhemmin omaan sänkyyn. Mikä meillä toimii hyvin, koska välillä miehen työvuorot vaatii hiljasuutta yläkerrassa. Joskus nukutan jopa molemmat alhaalla ensin ja kannan vuoronperään omiin sänkyihin yläkertaan. Silloin saatan laittaa hetkeksi tv:n kiinni ja valoja himmeemmälle että ei ole liikaa virikkeitä.Yritän kuitenkin aina ensisijaisesti viedä omaan sänkyyn eli odottelen että on tarpeeksi väsähtänyt.En tiiä, teidänkin pitää varmaan näitä kompromisseja tehdä niinkuin meilläkin tässä vaiheessa, kyllä ne lapset saa varmasti vielä ruotuun vanhempanakin.

..minkä varmaan jo tiesitkin. Meillä parivuotias oppi pikkuhiljaa nukahtamaan päiväunille yksin, kun kävin aina rauhoittelemassa uudestaan ja uudestaan kun hän huuteli minua huoneestaan. Ajattelin, että hänellä oli turvallinen olo nukahtaa kun sai varmistettua että äiti oli huutomatkan päässä.Tai sitten kokeilet nukuttaa vauvan uudestaan kantoliinan avulla. Omani yleensä rauhoittuu siinä vaikka muuten ei juuri nukuttaisikaan.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vauva isän hoiviin siksi aikaa kun äiti nukuttaa esikoisen, näin se meillä toimi. Toinen juttu tietysti jos vauvan pitää saada tissiä just samaan aikaan tai ei ole toista aikuista paikalla.Usein imetin kakkosta pimeähkössä lastenhuoneessa, kun esikoinen meni nukkumaan.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat