Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (27)

miten siinä kävisi jos a-rapun pirjo menisi ilman rintsikoita, tissit heiluen pyykkäämään pesupussia ja b-rapun pena sattuisi tulemaan puutteessa paikalle? johan siinä jäisi jo salkkaritkin toiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että on oma pesukone kotona, voi itse laatia säännöt joista luistaa.En usko että viitsisin viedä rintsikitani, kalsareitani ja terveyssiteitäni pesukoneeseen jota käyttää ties ketkä ties minkä pesemiseen ties millä... Heh, siinä vois tietysti olla talonväellä ihmettelemistä jos tosiaan laittais siteensä kuivaushuoneeseen siistiin riviin kuivumaan... Tuntuis älyttömältä viedä ne erikseen kotiin narulle jos kaikki muut kuteet olis kuivaushuoneessa?

kuvottavan näköistä, kun joku kykkii rinnat valtoimenaan riippuen pesukoneen edessä. Rintaliivipakko pitäisi ulottaa myös hiekaalaatikon reunalle.

kuten olen aina sanonut. Rakennuksille asetetaan hirveitä vaatimuksia, joita niillä ei ollenkaan valmiuksia täyttää. Ja ne seinät katselee sitä lappua koko ajan - arvaa vaan onko niistä kivaa tuntea epäonnistuvansa joka hetki?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat