Vierailija

persus taas jämähtänyt tähän tuoliin ja vois vaikka siivoilla pikkasen samalla... mistäs alotettais? mikä paikka teillä kaipaa siivousta?

Kommentit (22)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt on järjestelty ja pyyhitty pesukoneen päällinen, pesty vessanpytty ja vessan peili...edelleen se viledan moppi on iskemätön, mutta ihan kohta...

Hassu vauva, heräsi kun lopetin imuroimisen mutta olla möllöttää ihan tyytyväisenä liinassa. Kattelee vaan vastaan jos liinan sisään kurkkaa. :) Ei oo aikasemmin viihtynyt valveilla näin pitkään liinassa kun ei näe mitään sieltä, on niin pieni vielä ettei pää pysy itekseen pystyssä.Nyt kun mies tulis vielä ni pääsisin suihkuun, illemmalla mennään kylään. Kivaa. :)

siinä on säädettävä teleskooppivarsi ja se taipuu pääosasta tosi hyvin eri suuntiin. Siinä on mukana pesuliina, joka kannattaa laittaa sen vaahtomuovipesimen päälle, koska pesin tulee muuten kalkista nopeasti tahmeaksi. Pesin vaikuttaa ihan ok:lta, saa pestyä seinät kurkottelematta ja lattiaa hinkattua. Päälle voi vaihtaa välillä eri liinan.

Huoh. Keittiö pesty myös, mies saa imuroida. Vielä pitäis laittaa pyykit kaappiin ja järjestellä vaatepinot pois tuoleilta.

mulla on tuolla pullo kunnon shamppanjaa odottamassa. ensin laitan pyykit pyörimään, sitten ehkä laadin yhden kouluhomman ja sitten vähän siivoilen ja SITTEN juon shamppanjaa...ja yritän opetella tekemään lauseita ilman " sitten" -sanaa =)Mä ostin Riedelin shamppanja-lasinkin, jotta voin nauttia kuplistani oikeaoppisesti, hihi :)

kävin just ostamassa sellaisen Viledan uuden kylpyhuonepesimen ja Tolua. Mitäs jos pikkuhiljaa pesis ja kävis aina välillä täällä kuikuilemassa...

keräs tavarat olkkarin lattialta ja imuroi olkkarin ja eteisen, tiskit peseytyy koneessa ja nyt voisin yrittää järjestellä tätä tietokonepöydän ympäristöä.... täytyy kyllä toi imurin pölypussikin vaihtaa...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat