Vierailija

Olen jo monena iltana huomannut, kun kyljelläni rauhassa makaan sängyssä, niin masussa ikään kuin kutitettaisiin sisältä päin :) Sellaista hentoa lepatusta, mutta voiko tämä olla mahdollista? Toista lasta odottaessani tunsin myös hyvin aikaisin liikkeitä, mutta neuvolassa sanottiin ettei ole mahdollista... miksi kuitenkin tunsin?

Mistä se on sitten kiinni että missä vaiheessa kukakin niitä tuntee?

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

se on tämäkin, vko 13 olen tuntenut jo selvästi. Kuplailut voimistuu ja jonain päivänä sitä toteaa että jep, liikkeitä ne on ollu ja nyt jo tömähtelee ;-)

joka tuntui voimistuvatn vain viikolle 10 ja 11. Lääkäri sitten pahoitti mun mielen kertomalla, että lepatus on jotain muuta raskauteen liittyvää, ja äidin on kuulemma täsyin mahdoton tuntea niin pinene alun mitään liikkeitä, ei sikiö kuulemma edes vielä likku kunnolla niillä vaihein. Tiedä sitten. Sikiö oppii meitin lääkärin mukaan liikuttamaan raajoja vasta rv. 12 tietämillä.

rv 14 muutkin tunsi kädellä iholta.Jos istukka on edessä niin se ainakin vaimentaa liikkeitä ja tietysti vatsanpeitteetkin voi olla tiellä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat