Vierailija

Sivut

Kommentit (38)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oksettais ajatus olla sängyssä jonkun hintelän hiirulaisen kanssa... kyllä miehen pitää olla MIES! mut ei tietty mitään natseja tai salihousuja :D

Oksettais, jos joku hintelä hippiäinen yrittäis lääppiä. Vaikka olenkin itse tosi pieni ja siro, niin kyllä mies saa olla miehen kokoinen.

hintelä insinööri, vähänkään natsihenkisen kanssa en voisi olla millään lailla, ja insinöörit+nörtit usein yllättävän kiihkeitä ja taitavia sängyssä, suosittelen kokeilemaan

ihan ehdottomasti. Melkein sellainen mulla onkin. En osaa kuvitella olevani edes yhtä yötä ihmisen kanssa jonka kanssa meillä ajatusmaailma ja huumorintaju ei osu yksiin. Ja hintelien insinöörien seurassa viihdyn muutenkin usein erinomaisesti.

Insinööristä jo tietää mikä se on miehiään: piipittävä nörtti, ylikiltti jne.Bodarilla on se ulkokuori heikon itsetunnon suojana. Jonkin aikaa kun palvoo ja ihailee ja ylistää niin se oikea ihminen alkaa näkyä sieltä alta ja voi olla ihan aarrekin.

Yhhyh, ei ainakaan hintelää pikkuruista insinööriä joka hiplaisi tahmeilla pikku kätösillään mikäli nyt malttaisi jättää tietokoneen rauhaan hetkeksi.Se bodari sitten. Pakottaisin sen riisumaan salihousunsa heti alkuunsa ;).

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat