Vierailija

ja luonnetta jos haluat.Omani on iso mies, ei lihava eikä bodari, harrastaa liikuntaa, harteikas, usein kalju tai ihan siilitukkainen, vähän risuparta/sänki joka on ylikasvanut, paksut pussattavat huulet, tumma, valkoiset hampaat, siniset silmät, tatuointeja.

Pukeutuu rennosti farkkuihin ja usein on pipo päässä. Siis ulkona. (30-vuotias)

Luonne muutamalla sanalla: Huumorintajuinen, hauska, ottaa vastuun teoistaan, keskustelija, vahva persoona.

Kommentit (17)

Vierailija:

Lainaus:


Miehenä on ex-punkkari, joka on laiha ja pitkähkö ja jolla on iso nenä ja ruskeat silmät. Kiltti ja rauhallinen. Vielä seurustelun alussa kantoi 20 cm:n irokeesiä, nykyään tukka on vaan muuten sekaisin.
siis ' nykyään ukko on muuten vaan sekaisin' :)))

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Noin 176 senttinen, lyhyehkö mieheksi mutta kuitenkin minua pidempi, leikkii kokoajan lapsemme kanssa, liikunnallinen, pukeutuu rennosti, yleensä löysiin puuvillaverkkareihin.

Luonne on mukava, sympaattinen, äkkipikainen.

Miehenä on ex-punkkari, joka on laiha ja pitkähkö ja jolla on iso nenä ja ruskeat silmät. Kiltti ja rauhallinen. Vielä seurustelun alussa kantoi 20 cm:n irokeesiä, nykyään tukka on vaan muuten sekaisin.

ei roiku mistään. Hyvin tumma (kävisi hyvin esim. arabista), joskin silmät suomalaiseen tapaan siniharmaat. Siisti kokoparta, lyhyehköt hiukset (hiukset luonnonkiharat, joten ne on pakko pitää aika lyhyinä).Töissä pukeutuu suorat housut-kauluspaita-pikkutakki-yhdistelmään tai pukuun vähän päivästä riipuen. Vapaa-ajalla asuna useinmiten farkut ja villapusero.Mies on hyvin tarkka hygieniastaan ja puhtaudestaan, kynnet on aina huolella leikattu, parta siistitty, käy säännöllisesti parturissa. Ulkomuoto miehellä on muutenkin huoliteltu, on tarkka pukeutumisestaan.Luonteesta: omaa hivenen brittiläisen kuivakan huumorin, mutta on myös hyvin rietas ja kaksimielinen... :) Kielellisesti lahjakas, loistava keskustelija, mutta ihan vieraassa porukassa voi aluksi aika hiljainen. Vaikeassa tilanteessa, oli tilanne mikä tahansa, hoitaa homman ojennukseen ennen kuin saa hepulin.

Tummanruskeat silmät, kapea ruumiinrakenne, isot jalat ja kädet. Vaalea, hyvin ruskettuva iho. Hän on iloinen, optimistinen ja reipas. Vähän ujo, tolkuttoman itsepäinen, perfektionisti, osaa keskustella aiheesta kuin aiheesta, mutta joskus jää jankuttamaan kunnes järki lähtee. Hyvin lempeä ja hellä. Omalla tavallaan hitsin itsekäs, ja välillä sosiaalisesti norsu lasikaapissa. Hauska huumorintaju.

pitkät luonnonkiharat hiukset, tumman ruskeat silmät. Lyhyt, hoikka, mutta lihaksikas. Pukeutuu rennosti. Huolehtivainen, kovapäinen, tunteensa näyttävä... Ja KOMEA :)

Hoikka, 175 cm, maratoonarityyppiä. Tummat tuuheat hiukset (lyhyehköt, pituus joku 8 cm, tasapitkät) ja siniset silmät. Usein pieni parransänki, paksuhkot huulet, suora nenä, tummat kulmakarvat. Poikamaisella tavalla söpö.Mitähän sillä oli tänään päällä :D Maiharit jalassa, tummat farkut, tumma (?) t-paita, harmaa collage-takki, tummanvihreä reisipituinen kangastakki (sellainen maasto/maihari-tyylinen), tummanvihreä-musta-raidallinen kaulaliina, pipo vaaleanharmaa jossa valkoisia vaaleanpunaisia pääkalloja (lahja anopilta :D).Luonne rauhallinen ja iloinen, ei puhelias muttei myöskään kaikkein hiljaisin. Määrätietoinen ja vastuuntuntoinen, viihtyy seurassa ja yksin. Ei pelkää hassuttelua, saa minut nauramaan.Rakas <3

Vapaa-ajalla pukeutuu farkkuihin tai verkkareihin. Töissä työhaalarit. Luonne " perinteinen suomalainen" ; ei turhia puhele tai tunteitaan näyttele, mutta ehdottoman luotettava, kova tekemään töitä (myös kotitöitä) ja erittäin lapsirakas (jaksaa pelata ja peuhata lasten kanssa).Tosi tavis, mutta mulle just täydellinen. :)

kokoparta, upeat silmät ja luusto, erittäin miehekkään ja vähän karskin näköinen. Naiset kyllä usein katselee perään...

Pukeutuu murrettuihin väreihin ja vähän ekohenkisesti. Entinen itsepuolustuslajien ahkera harrastaja, mikä näkyy itsevarmuutena liikkeissä ja ryhdissä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat