Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko jollain ollut tytöllä oranssia haalaria? Jos, niin minkä väriset asusteet siihen on ollut? Mietin, että jos ostaisin, niin miten siitä saisi tyttömäisen, ettei luulla pojaksi ;)

Kommentit (4)

Itse kun ylikaiken tykkään tuosta oranssista. Tosiaan vähän päänvaivaa se aiheuttaa vaan pienen tytön kanssa. Mutta itseyhdistelin yksiväriseen haalariin myös joko jotain värikästä, jossa yhdistyy pinkkiä, ruskeaa jne. Tai sitten kokeilen ihan mahdollisimman vahvan pinkin kanssa. Onneksi tätä asiaa ehtii nyt miettiä ajan kanssa :).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime talven mallistossa Kivatilla oli fuksian värinen villakypärämyssy, jossa raikkaat oranssit pallokuviot. Olisin hankkinut ehdottomasti tuon myssyn sekä oranssin haalarin, jos sellaiset olisivat olleet talvimallistossa. Saattaisin itse hankkia myös tytöille oranssit housut Ticketin fuksian/aniliinin värisiin vk-takkeihin keväämmällä.Tästä keväästä ja puuvillamyssytarjonnasta en tiedä, mutta fuksian lisäksi voisi löytyä kivaa raidallistakin. Ainakin Jackpotilla on ollut kivoja värikkäitä pipoja + kaulaliinoja, jotka sopivat hyvin oranssin yksivärisen kanssa. Luulisi löytyvän mukavaa moniväristä oranssisävyistä päähinetta myös Ticketiltä tai Mololta ja sitten yksiväristä oranssia hansikasta.Miltä kuulostaisi, jos hankkisit haalariin Ticketin monivärisen raitakaulaliinan ja sitten valitsisit muihin asusteisiin jonkun kaulaliinan väreistä (esim. fuksia, valkoinen, vihreä, ruskea...)?Tykkään, että oranssi väri on ihanan pirteä tytölläkin.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat