Vierailija

Eli kuinka " salamana kirkkaalta taivaalta" synnytyksesi on lähtenyt käyntiin?

Oliko ennakkoon oireita, millaisia vai lähtikö käyntiin täysin yllättäen?

Kommentit (12)

Ja saa vastailla vieläkin.. :DItse täällä jo turhautuneena odottelen, että käynnistyis synnytys, mutta eipä näytä siltä kyllä yhtään.. Ei mitään oireita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Noin 8 h, ja vauva oli sylissä :).Tokalla kertaa rv 40+2 päivällä limatulppaa irtosi. Illalla oli omituisia tuntemuksia alavatsalla (ei mitään supistuksia kuitenkaan), aamuyöllä noin 4:30 loiskahti lapsivettä (ei mennyt kokonaan, koska kätilö vielä salissa repi kalvoja :P), supistuksia tuli muutama vaisuhko, sairalaassa ei melkein ollenkaan, mutta suihkuun mentyäni tuli yhtäkkiä tosi kovia supistuksia ja parin tunnin päästä (yhdeksältä aamulla) vauva syntyi :).Mielenkiinnolla odotan miten tämä kolmas meinaa tulla ulos ;).

Ensimmäinen alkoi vesien menolla rv 40+4 joskus aamu 8 aikaan. klo 13 aikaan mentiin vasta sairaalaan kun en pystynyt enään kotona olemaan. Klo 19 aikaan vauva oli maailmassa.Toinen alkoi kans vesien menolla 37+4 joskus 5 aikaan aamuyöstä. Supistelemaan allkoi heti ja kuuden aikaan oltiin jo sairaalassa ja 11 jälkeen vauva oli maailmassa.Kolmas vauvamme synnytys alkoi yllätys,yllätys vesien menolla 39+1 kans joskus 8 aikaan aamulla, kahden maissa lapsi maailmassa.Nyt odotan kaksosia 39+4 ja kovasti on yrittänyt supistuksilla lähteä käyntiin,muttei sitten kuitenkaan, odotellen siis vesien menoa...

Kohdunsuu oli kait vielä aika epäkypsä, joten synnytys vei 27 tuntia lapsivesien menosta laskettuna ja säännöllisistä supistuksista laskettuna 17 tuntia. Sairaalaan tultaessakin todettiin kohdunsuun olevan vielä kiinni (ei siis edes yhdelle sopmelle auki), vaikka lapsivedet olivatkin menneet.Toinen synnytys alkoi heti säännöllisillä supistuksilla jotka voimistuivat kolmess tunnissa niin että päätimme lähteä sairaalaan. Lapsivedet menivät lähtöä tehdessä. Vauva syntyi 11 tuntia lapsivesien menosta ja 8 tunnin sairaalassa olon jälkeen.Kummassakaan raskaudessa ei ollut mitään ennakoivia merkkejä lähestyvistä synnytyksistä.Olin loistavassa kunnnossa ja nukuin hyvin aina aamuöisiin herätyksiin asti. Syntyivät rv 40+.

ilman ensimmäistäkään synnytyksen käynnistymisen oiretta. Lapset eivät edes laskeutuneet...

Näillä eväillä lähdettiin käynnistykseen.

muuten sinä päivänä ei ollu mitään erikoista, paitsi se et aamulla kun heräsin, ei tullu ollenkaan pissaa, vaik yleensä joka aamu on ollu kauhee pissahätä. sitä en kyl tiiä, liittykö se sit millään lailla synnytykseen..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat