Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

mites se oli... muistaakseni että talvivauva kaksi viikkoa kotona ennen kuin lähdetään vaunulenkille... mutta mites jos syntyy maaliskuun lopulla? Voiko ulkoilla alusta saakka ihan normaalist? Olis kaksi leikki-ikäistäkin lisäksi, mieli tekis siis alusta saakka ulos... mutta joku väitti ettei heti voi

Kommentit (8)

ja kaksi viikkoa kotona olivat aivan ihania! Kyllä me taidettiin neuvolassa käydä, julkisilla vieläpä, kun ei ollut autoa silloin, mutta muuten oltiin vain kotona. Mieshän no isyyslomalla tuolloin, joten ainakin me vuoroteltiin, että toinen meni ulkoilemaan 1-vuotiaan isosiskon kanssa ja toinen jäi vauvan kanssa kotiin. Jos olin itse ulkona, mies soitti meidät kotiin, kun vauvalla oli nälkä. Käytiin kiskalla ja kirjastoautolla, ja ne tuntuivat tosi isoilta jutuilta, kun elämä keskittyi niiden pienten ympärille. Ihanaa, ihanaa aikaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän vauva syntyi marraskuun lopulla, ja ulkoilu aloitettiin neuvolareissulla viiden päivän ikäisenä. Silloin oli lämpötila aika lailla nollassa. Toppasin kyllä liiankin lämpimästi vauvan, purettiin hikinen pakkaus neuvolassa. :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat