Vierailija

ovat aika hintavia 5-h perheelle, onko ne jotenkin niin paljon parempia kuin jotkut muut hotellit?

Kommentit (3)

ne ovatkin PERHE-hotelleja. Ei juoppoja, ei rettelöitsijöitä, hiljaista, siistiä, pesukoneet löytyy jos tulee tarve, ruoka ok seisovasta pöydästä, tilaa lapsille.

ja kun tilasimme paikan päältä syöttötuolit jne. niin se ja lastensänky tulivat hyväkuntoisina ja siisteinä, vaikka hotelli oli täynnä pikkulapsiperheitä.Ihan ok minusta maksaa hotellin valmiudesta toimittaa noita tarvikkeita.

Ja reippaasti 3tonnia saisi maksaa... mutta mietityttää oisko se kiva kokeilla kerran tuollainen villagekin, tuon pienimmän takia nyt ei jaksa kauheasti muutenkaan liikkua samaan malliin kuin ennen.Tämä pienin ei ole niin autoilijalapsi kuin nuo edelliset, alkaa helposti ´voimaan pahoin jostain syystä, joten auton vuokraukset ehkä unohdetaan.Muutenkin kyllä harmittaa maksaa 2-vuotiaasta yhtään mitään..!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nämä blue village yms. ovat vähän sen tyyppisiä, että ne on suunniteltu, et voi koko lomansa viettää siellä ilman että tarvitsee edes portin ulkopuolella naamaansa näyttää. Jos oikeasti haluaa nähdä ja liikkua niin muitakin vaihtoehtoja on.

Itse olemme lasten kanssa matkustaessa varanneet tavallisen huoneistohotellin, perheille sopivan, uima-altailla ja ilmastoinnilla varustetun eikä miltään keskeiseltä mökäpaikalta. Huomattavasti halvemmalla on päästy kuin majoittumalla näihin rahastuskeitaisiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat