Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (8)

pohja: 4dl ruokakermaa, 4 munaa, 2dl vehnajauhoja, 1dl pestoa



sekoita aineet keskenaan, pellille leivinpaperin paalle 200C n 25min tai kun on kivan valeenruskea



tayte: 4dl ruodotonta savukalaa (lohesta oli paras mutta tehnyt myos makrillista ja voi siis olla kylmaa kalaa mutta jos ostaa esim savustettua lohta raakana ni se pitaa ensin sitten kypsentaa) 100g juustoraastetta (voimakas mustaleima tms paras) 1dl kevat tai ruohosipulia 1 1/2 tl sitruunapippuria.



sekoita taytteen aineet keskenaan. kun pohja on valmis uunissa kumoa se leivinpaperille ja levita tayte kuumalle pohjalle ja rullaa kuten kaaretorttu. leikkaa sopivia siivuja.



aina kun olen tehnyt tata ni resepti on pyydetty jalkikateen. jostain anna lehdesta varmaan loysin alunperin.

hillosipuleita, kraavikalaa, ihan mitä vain keksi erilaisia nätejä ja hyviä päällisiä. Jokaiselle löytyy jotain ja on hiukan yleellistä ja hienostelevaakin kuoharin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

brushettoja. Tai tee joku helppo piirakka: valmis pohja, päälle purkillinen pilkottuja päärynää, aurajuustomurua 1 pss, mozzarellaraastetta 1 pss, 2 muna sotettuna 1 dl päärynäliemeen ja 1 dl ruokakermaan. Mausteeksi mustapippuria ja timjamia.


Leikkaa patonki viipaleiksi, paahda palat leivänpaahtimessa, voitele vihreää pestoa päälle, lisää pala pehmeää vuohenjuustoa, viipale kirsikkatomaattia ja basilikan lehti päälle. Todella maukas pieni leipä joita hyvä tehdä pari kolme per nenä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat