Vierailija

Eli noin 2vk sitten oli pari päivää kuumeessa ja sen jälkeen on nenä vuotanut, ei kuumetta ja vähösen yskinyt. Vein lapseni varmuuden vuoksi korvalääkärille. Korvat olivat täynnä vahaa ja meni kovasti aikaa että ne saatiin auki. Jo tässä vaiheessa lääkäri oli sitä mieltä että ei voi olla tulehdus koska lapsi niin rauhallinen. No mitäs sitten löytyikään märkäinen korva. Antibioottikuuri tuli. Ja kaikki aina sanovat että kyllä lapsi huutaa yöt jos korva on kipeä. Asia ei todellakaan ole niin, jo nenän vuotaminen voi olla merkki tulehduksesta.

Kommentit (8)

Voisikohan olla että lapsen korvatorvi (välikorvan ja nielun välinen) on estänyt paineen nousun tärykalvolla? Tällöin kipu ei ole tuskainen.Kyllä otiitti vaatii kunnon tropit, mun mielestä.

En tiedä mikä tässä nyt oli pointtini. Ehkä se pelästytti kun oma isäni ja yksi kaverini ovat todella huonokuuloisia juuri korvatulehdusten takia. Ja sitten lääkäri vielä totesi että lapsenoi korvakäytävät ovat todella ahtaat. Siksi se puhdistus oli hankalaa ja diagnoosin tekeminen. En enään uskalla viedä lastani yleilääkäreille, en jaksa uskoa että osaisivat tutkia korvan oikein.Olen miletei varma että lapsellani on ollut joulukuussa korvatulehdus. Silloin kävimme päivystyksessä ja lääkäri nopeaan katsoi korvalampulla. Totesi korvat terveiksi. Miten ihmeessä se mahtoi sellaisella huonolla lampulla nähdä nopeasti kun nyt arvostettu erikoislääkäri tarvitsi runsaasti aikaa ensin että sai korvan puhtaaksi ja sitten näkyvyyden.AP

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja korvatulehduskin menisi itsestään pois. VAsta kun oma elimistö ja sen hyvät bakteerit eivät jaksa taistella, tarvitaan antibiootteja. Aloitit kuurin ihan turhaan.

Meillä oli oireettomia korvatulehdukset. Mm. neurologin kontrollista saatiin antibioottikuuri mukaan, vaikkei mitään nuhia edes ollut (oli kesäaika)

useimmiten niin käykin. Voi olla että minunkin 8 kk tytölläni oli korvatulehdus kun oli pitkään nuhassa ja kiukkuinen, mutta eipä ole enää.Joten kirjoituksesi pointti oli mikä?

Kummallakaan kerralla ei oireita =( Tajuttu käyttää lääkärissä vasta, kun isänsä saanut tartunnan. Meidän perheen sairastelijat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat