Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (50)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me tehtiin muutama muutos, koska tuossa mallissa kylpyhyone on ihan liian pieni.

Joten me suurennettiin kylpyhuonetta ja vieläkin tuntuu pieneltä.Muuten ollaan tosi tyytyväisiä tähän pohjaratkaisuun. Kyllä keittiöön mahtuu isompikin pöytä.

Päällisin puolin ihan ok, mutta jotenkin synkkä ja kolkko, kodikkuus puuttuu täysin eikä aluekaan houkuttele. Kiinnostaa myös miksi ovat myymässä, tämä on tullu myyntiin jo ennen vesihässäkkää. Kallis, mutta niin on moni paljon huonompikin talo.

Näkee heti että on myynitmielessä tehty. Siis talo vailla persoonaa, on ajateltu vain mikä miellyttäisi muita ja mistä saisi hyvät rahat. En voi mitään kun tällainen vaikutelma tulee.

riittävästi tyhjää tilaa.Rumat laattavalinnat. Melamiiniovet vessassa jne. rumat. Minä en tykkää tallaisesta pohjasta (ruokapöytä keittiössä, KHH:een keittiöstä jne). Hinta vaikuuttaa aika kovalta.Vierailija:

Lainaus:


Miksi huonekalut täytyy sijoittaa pitkin seiniä?! Talon omistaja on sisustanut tosi kivasti olohuoneen. Mua ei ärsytä mikään yhtä paljon kuin kalusteet pitkin seiniä. yöks!Vierailija:

Lainaus:


olohuone vaikea sisustaa, kun ei ole yhtenäistä seinää.mainostaa sitä. Nyt on ihan selvästi palstalla vähän järkevämpää väkeä.Minusta todella kiva talo! Ottaisin itselleni todella mielelläni. Ehkä hinta vähän korkea, mutta muistakaa, että aina voi tarjota mitä huvittaa. Joskus tuurilla voi mennä läpikin, kuten mun ystäväpariskunnalla.

Puoli vuotta ainaskin. Siitä päättelisin että hinta taitaa olla vähän yläkantissa. Ihan kaunis asunto mutta kuitenkin pienehkö. Tuohon hintaan taitavat ihmiset sitten haluta rakentaa jo täysin omanlaisensa eikä tyytyä toisten tekeleisiin.Taitaa Nokialla olla asuntokauppa muutenkin jäissä. Ei sinne ainakaan kukaan lapsiperhe tällä hetkellä halua...

Vierailija:

Lainaus:
Hinnasta ja sijainnista en osaa sanoa, ihmettelen vain miksi " päättyvän kadun varrella" on myyntiargumentti. Joo, ehkä turvallinen lapsille, mutta sweet jeesus että kuulostaa tylsältä.Pohjapiirustuskin näytti ihan toimivalta, like it! :) Ainoa mistä en pitänyt oli hinta ja sijainti. Vaikka toi musta upea olikin, niin noin paljoa en siitä maksaisi.

Miksi huonekalut täytyy sijoittaa pitkin seiniä?! Talon omistaja on sisustanut tosi kivasti olohuoneen. Mua ei ärsytä mikään yhtä paljon kuin kalusteet pitkin seiniä. yöks!Vierailija:

Lainaus:


olohuone vaikea sisustaa, kun ei ole yhtenäistä seinää.
Tietysti kelpaisi tuo valmiskin, mutta en maksa siitä vaivasta toiselle palkkaa 100 000 Euroa.... Tuo talopaketti on avaimet käteen noin 150 000 Euroa ja vaikka kuinka siihen laskisi liittymää, pihanrakennusta, parannettuja materiaaleja jne., niin tuskin menisi 200 000 Euroa rikki.sisustuslehtimäinen. Eli voisin kuvitella noiden kuvien olevan suoraan jostain sisustuslehdestä. Ihan siisti kuitenkin.

Vähän kallis tosin..

Sijainti ok, lähellä Tamperetta. Uutta aluetta, jonne rakennetaan koko ajan lisää. Pienen pieni tontti. Tavallinen talo, tollasia mahtuu 13 tusinaan.

Mut television ottasin kyllä..

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat