Seuraa 

Ajattelimme ostaa Emmaljunga-vaunuihimme sisaristuimen käytettynä, kun sellainen vielä löytyi. Niiden valmistushan on lopetettu turvallisuussyistä, ja vähän mietityttää, onkohan siinä jotain vaaraa. Toisaalta ei millään raatsisi ostaa tuplavaunuja, kun esikoinen on melkein kaksi kun toinen syntyy ja vaunuikä jäänee aika lyhyeksi.Eli onko kellään ikäviä kokemuksia sisaristuimista? Onko vaunut niiden takia kiikkerät?Kommentit (4)

Samassa jutussa lääkäri kertoi, että sisaristuimen kanssa vaunujen kaatuminen on ikävän yleinen syy lasten päävammoihin ja ensiapukäynteihin. Viranomaiset ihmettelivät myös Emmaljungan käyttöohjeessa ollutta ohjetta, että aisasta ei saa irrottaa otetta, kun ottaa lapsen sisaristuimesta. Siinähän tarvittaisiin uusi kolmekätinen ihmismalli. Nyt sitä ohjetta ei taida enää olla niilläkään. En suosittele kenellekään sisaristuimen käyttämistä, vaikka kaikkien vaunut eivät olekaan kaatuneet.

meillä oli käytössä jonkin aikaa emmaljungan city cross-rattaassa. hyvin pysyivät ratttaat pystys eivätkä keikanneet vaikkei koko ajan kiinni pitänytkään. Eikä myöskään rattaiden alumiini runkokaan siitä kärsinyt, eli ei vääntynyt. Lopulta meillä tuli sit isomman paino vastaan jolloin lopetettiin käyttö. Mutta suosittelen kyllä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Istuin oli jotenkin niin korkealla, että koin sen hankalaksi ja istuin tuntui melko pieneltäkin. Meillä ikäeroa lapsilla siis hieman vajaa 2 vuotta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat