Vierailija

Mieheni on toisinaan liian väsynyt seksiin ja toisinaan taas todella innokas (yleensä viinilasillisten jälkeen), mutta viime aikoina huomaan ettei saa orgasmia helposti ja ei pysy kovana. Muutaman viime kerran aikana on selkeästi teeskennellyt orgasmia vaikka olen varma että ei ole saanut. Väittää kuitenkin että sai ja nautti vielä...

Mitä tämä merkitsee? haluttomuutta? kyvyttömyyttä? toinen nainen? enkö kiihota tarpeeksi? monia ajatuksia on mielessä, enkä oikein saa hyvää keskustelua aiheesta miehen kanssa enkä liikaa halua painostaakkaan. Itse nautin seksistä hänen kanssaan, ja hän nauttii minun nautinnosta, mutta tuntuu ettei hän itse nauti.

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos on jo kerran lerpahtanut, se saattaa asetta sellaiset paineet ettei onnistu seuraavallakaan kerralla.En kyllä heti menisi syyttelemään pettämisestä, vaikka saattaahan sekin olla asian laita. Enkä kyllä samantien syyttäisi sua tai sun kiihottavuuttakaan.Jos ottaisitte paussin varsinaisissa seksipuuhissa ja keksisitte muuta kivaa. Katsoisitte asiaa sitten uudessa valossa jonkun ajan päästä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat