Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vajaan vuoden ikäinen vauva sai vakavia vammoja traktoriturmassa Oulaisten Matkanivassa Pohjois-Pohjanmaalla perjantaina.Vauva on hoidettavana Oulun yliopistollisessa sairaalassa.Poliisin mukaan onnettomuus tapahtui noin kello yhdeksän aikaan aamulla. Lapsen äiti laittoi vauvan nukkumaan lastenvaunuihin ja jätti vaunut pihalle lähelle traktoria. Perheen isä lähti jonkin ajan kuluttua traktorilla liikkeelle, eikä hän huomannut lastenvaunuja. Traktori ehti liikkua sen verran, että vaunut jäivät osittain traktorin pyörän ruhjomaksi.Vaunuissa ollut vauva sai vakavia vammoja päähänsä. Hänet vietiin ensiapuun Oulaisten terveyskeskukseen ja sieltä jatkohoitoon Ouluun.Poliisin mukaan alkoholilla ei ollut mitään osuutta tapaukseen. Sitä tutkitaan onnettomuutena.Kommentit (9)

valitettavasti pelkään pahinta siis sitä ettei vauva voi selvitä tuosta.

Kyseessä päävammat ja kun miettii traktoria niin se on todella painava.Ihme että on edes jäänyt henkiin.Syyllisyys painaa taatusti molempia vanhempien mieltä olivathan molemmat huolimattomia.Voimia ja jaksamista tälle perheelle, onnettomuuksia sattuu.Jälkiviisaus on helpoin laji - me voidaan päivitellä että vaunut olisi pitänyt sijoittaa toisin tai että isän olisi pitänyt kiertää traktori ennen koppiin nousua. Molemmat on nyt turhaa - asian on jo tapahtunut.Opetus tässä on kaikille, sijoittakaa vaunut niin ettei ole lähellä ajoneuvoja ja kaiken lisäksi ettei vaunut ole räystään alla ettei lumet valahda vaunuihin. Autoilijat yms. kiertäkää auto ennen ajoon lähtöä.Olen 100 % varma ettei sitä ajoneuvoa tule kiertäneeksi kuin yksi tuhannesta.

Ehkä isä ei ole vaunuja huomannut ja äiti ei ollut niistä kertonut?

Miksi aina kaikki olettavat että isä on se " huono" osapuoli.

Miksi äiti on pysäköinyt rattaat traktorin viereen, onhan niitä parempiakin paikkoja.Onnettomuus kaiken kaikkiaan ja turha sitä on ketään syyttää. Ihmettelen vaan miksi kaikki mammat täällä huutavat että isä on se törttö?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valitettavasti sieltä traktorista ei näy kovin hyvin jos joku iso työkone edessä, on ns musta kulma.

Voi isä ja äiti raukkoja. Mikä syyllisyys kummallakin. Toivottavasti vauva selviää ilman pahempia vammoja.

ainakaan jos ukko sillä päivisin ajelee ja tekee duunia. kiireessä tommosta voi käydä, korkealta traktorin hytistä tuskin kovin hyvä näkyvyys alas vaunujen korkeudelle jos huonossa kulmassa sattuu olemaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat