Vierailija

Viittaan tohon 6 viikkosen lapsen murhaamiseen.

Tätä tapahtuu koko ajan ja on ihan hirveetä!

Mä ainakin kärsin näistä kaikista viimeaikasista uutisita ihan hirveesti. Miten ihmiset voi tehdä tollasta? Kuten esim. baby Gracelle.. :(

Tulkoon iso tuho ja ihmiset palais takas omavaraisuuteen ja alkais kunnioittamaan ihmiselämää!

Sivut

Kommentit (31)

Monissa kulttuureissa on kyllä tapettu lapsia ja naisia ja orjuutettu heitä nimenomaan näissä omavaraistalouksissa. Ei se kovin ihanaa ja romanttista ollut se aika eikä ihmisellä ollut arvoa välttämättä muuna kuin työvoimana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sekä päihteiden käytöstä, joka liittyy mielenterveyteenkin. Ja usein ainakin aikaisemmin juuri köyhyys ajoi ihmisiä julmuuksiin. Tosin tuo tapa hylätä kastamaton lapsi metsään tms. tavalla päästä hänestä eroon liittyi kristinuskoa edeltäneeseen aikaan, joten on siitä jo aika kauan...Kyllä kyse on ollut murhasta jo vuosisatojen ajan.

pimentoon kun lapsikuolleisuus oli niin yleistä muutenkin. Lapsen surmaajat jäivät helpommin tunnistamatta ja rankaisematta.

Nyt sen sijaan tällaiset tapaukset tulevat melkein aina selville.

Eikä silloinkaan ollut leipä varmaa - ihmisiähän kuoli nälkään. Ei silloin ollut läsnäolevaa äitiä, joka pystyi vastaamaan lapsen emotionaalisiin tarpeisiin, hyvä kuin edes fyysisiin. Ei köyhyydessä ole mitään romanttista. Nyt sentään aika monilla on mahdollisuus tarjota lapselleen sitä hoivaa, mitä tämä tarvitsee kasvaakseen henkisesti kypsäksi ihmiseksi. Ennen riitti, että pärjäsi joten kuten hengissä, ei siinä ollut aikaa miettiä omaa psyykkistä vointia saati lapsen. VAikka on sitä varmaan ennenkin ollut lämpimiä äitejä puutteen ja raadannan keskelläkin.

Kuuluu ammattiini :)

Nyt onkin kyse nykyaikana siirryttävään omavaraistalouteen ja ihmisten käyttäytymiseen.

Uskon niin, että nykyajan ihminen ymmärtäisi ihmiselämän merkityksen.

Jos joku sopeutumaton pitäisi karsia, niin ok, mutta niin EI tehtäisi lapsille

ovat? Kyllä meno -myös lapsia kohtaan- oli ennen todella paljon julmempaa. Nykyään lapsenmurhat ovat järkyttäviä yksittäistapauksia (Länsimaissa) - ennen arkipäivää.

en sitä mene kieltämään, koska sitä ei ole tutkittu.

Mä siis perään tässä omavaraistaloutta nykyajan moraalikäsitysten mukaisesti.Kyllä mä uskon vahvasti, että ihminen jolla on tämä tietämys, joka meillä nyt on, niin kunnioittaa ihmiselämää vaikeissa oloissa!Jos ei kunnioita, niin olen kuolemantuomion kannalla siinä asiassa, että jotka ei tämän päivän tietämyksen mukaan noudata lakeja, tuomittakoon!

ap

Suosittelen historiaan tutustumista ja lopettamaan harhakuvitelmissa elämisen. Jos kaipaat kultaista vanhaa aikaa niin voit tietenkin yrittää myydä itsesi pimeästi orjaksi jonnekin palmulandiaan.

hylättiin ylimääräiset pikkulapset metsään aikanaan. Ei ihmisluonto ole mihinkään muuttunut. Tuska vaan on suurempi nykyään kun tietoa saa enemmän.

Mutta en silti väitä, että ennen olisi ollut paremmin, ainakaan 1800-luvulla tai omavaraistaloudessa. Eikä ehkä 1900-luvullakaan. Ongelmat ovat nyt erilaisia, mutta aina on ollut tekijöitä, jotka ovat vaikuttaneet lapsen asemaan, oikeuksiin ja hyvään hoivaan negatiivisesti.

vammaiset laitettiin hengiltä tai myytiin sirkukseen. Vaikeille tai ei halutuille lapsille voitiin järjestää " vahinko" tai vain hylätä johonkin tienvarteen.Naurettavaa tää porukka, joka valittaa, että nykyään maailma on mennyt paljon huonompaan suuntaan. Tosin muutama sata tai tuhat vuotta sitten näitä järjettömän suuria sotia ei ollut, koska aseteollisuus oli vielä kehittymätöntä eli ihmisiä ei saanut hengiltä samaa vauhtia taistelutantereella ja ei ollut mahdollisuutta siirtyä nopeasti paikasta toiseen esim. lentokoneella.

Mummi ja pappani eli omavaraisina ja olivat onnellisia. Tosin ei he mitään elämältä halunneetkaan. Heille riitti 4 luokkaa kiertokoulua sivistykseksi ja elintasoa kuvasi telkkarin omistaminen. Mummi kävi kerran pari vuodessa pihan rajojen ulkopuolella. yllä he onnellisia olivat, mutta eivät kyllä mistään mitään tienneetkään.

etelä/länsi-Euroopan alueeseen. Suomessa on myös harjoitettu lapsi uhrausta, mutta en nyt aja takaa mitään esihistoriallisia ajanjaksoja vaan 1800-luvun ja jälkeen olleita oloja. Mutta NYKYMAAILMASSA!

ap

Nykyään lapset teurastetaan kuin siat, jos niin halutaan.

Jos palaisimme omavaraistalouteen, alettais nykytuntemuksen, sekä -tietouden mukaan varmasti elämään ihmistä (ja luontoa) kunnioittavalla tavalla.

ap

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat