Vierailija

Voi hemmetti vieköön. Mä vihaan niin paljon hiiriä tai suoraan sanottuna pelkään/kammoan. Miten perkulees ne voi päästä umpeen muurattuun kivitaloon sisälle?!?

Kommentit (22)

laitan sankoon leipää tms. syötiksi. Aseta sankoa vasten lauta tms. jota pitkin hiiri pääsee kiipeämään sangon reunalle. Kun tipahtaa sankoon, ei pääse sileää muoviseinää pitkin kiipeämään pois. Sitten voit käydä kippaamassa hiiren pihalle ihan koskematta siihen. Testattu on, toimii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ole sopiva houkutin, kaikista piirretyistä ja sarjakuvista vaan jäänyt ihmisille mieleen. Oikeasti hiiret syövät viljaa ja viljatuotteitta mieluiten, eli jotain sellaista loukkuun, jos nyt loukkua päädyt käyttämään

Se menee sinne baariin, jossa siis myrkkyä ja syö sitä onnessaan. Tämän jälkeen ikäänkuin " kuivuu sisäisesti" ja simsalabim - hiiri hävinnyt. Ainakin siistimpää kuin jollain vanhanaikaisella rotanloukulla pyydystäminen. En uskaltaisi edes koskea moiseen kapistukseen...

Vierailija:

Lainaus:


monin kerroin enemmän. Mulla vaan on joku ihme hiirikammo ja saan sydärin jo pelkästään siitä kun näen hiiren vilahtavan jossain.

Entisessä asunnossa oli älyttömästi hiiriä. Kahdesta kerrasta opin sen etten jätä tiskiä likoon nimittäin kun aloin tiskata astioita niin käteen osui hukkunut hiiri=(

ap
AVAINOMINAISUUDET:

- erityisen tehokas aine hiiren torjuntaan

- syöttiaineena on kotimainen kaurahiutale

- tehoaa myös rottiinOminaisuudet:

Syötti hiirien ja rottien torjuntaan asunnoissa, varastoissa, laitoksissa, karjasuojissa, kaatopaikoilla jne. Ratak on tehokas valmiste kotihiirien torjuntaan. Se tappaa myös muita aineita kestävät hiirikannat.Käyttö:

Ratakia käytetään sellaisenaan. Syöttiä pidetään hiirien ja rottien saatavilla vähintään 10 vrk:n ajan. Syötit on sijoitettava siten syöttilaatikkoon tai muutoin niin, että ne eivät joudu lasten eikä kotieläinten ulottuville. Syöttiä syöneet hiiret ja rotat kuolevat 4-10 vrk:n kuluessa. Kuolettava annos valmistetta / vrk on rotalla 9 g /36 % päivittäisestä ravintotarpeesta ja hiirellä 0,4 g /11 % päivittäisestä ravintotarpeesta.Huomautukset:

Syöttiä vahingossa nauttineille eläimille annetaan vasta-aineena K1-vitamiinia. Valmiste on säilytettävä kuivassa, viileässä ja hajuttomassa paikassa. Torjunnan päätyttyä kuolleet eläimet on kerättävä pois ja hävitettävä polttamalla tai viemällä yleiselle kaatopaikalle. Ylijäänyt, käyttökelvoton torjunta-aine ja syötit viedään ongelmajätteen keräyspisteeseen ja tyhjät myyntipakkaukset yleiselle kaatopaikalle.monin kerroin enemmän. Mulla vaan on joku ihme hiirikammo ja saan sydärin jo pelkästään siitä kun näen hiiren vilahtavan jossain.

Entisessä asunnossa oli älyttömästi hiiriä. Kahdesta kerrasta opin sen etten jätä tiskiä likoon nimittäin kun aloin tiskata astioita niin käteen osui hukkunut hiiri=(

ap

meilla oli loukut kaytossa ja hiirelta jai vaan jalka sinne. raahasi sitten koko loukkua mukanaan ja vinkui. voiapua! mies oli reissussa ja piti hakea naapuri tappamaan hiiri.

Loukut käytössä silti joka syksy, mutta kannattaa pitää roskis tyhjänä jotta se ei löydä sieltä muuta syömistä.

Keksi toi kissa kerran rahjata sellaisen kuolleen hiiren sänkyynkin. Heräsin siitä hiiren päältä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat