Vierailija

vai pitääkö laittaa ruumaan (menevät varmaan rikki siellä!)

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että voisi kysyä :( En osaa selittää englanniksi että saako sateenvarjorattaat (jotka siis taittuvat niin pieneen tilaan että menevät sinne lentokoneen lokeroon, ei siis matkarattaat..) ottaa käsimatkatavaroihin, vaikka pituuden puolesta cm mitat meneekin yli niitten normirajojen.

Jostain olen kuullut että saisi ottaa sisälle koneeseen, mutta en ole varma.apja sieltä kysyä. Mutta onkohan sitten käytäntö kaikilla Ryanairin lennoilla sama, sillä lennämme sillä 2 eri maahan.En kyllä löytänyt tuolta Ryanairin sivuilta tietoa, muuta kuin että alle 2v saa ottaa ilmaiseksi yhdet vaunut mukaan. Mutta kun meillä on siis 2 lasta ja toinen on yli 2v, niin niistä toisista (sateenvarjo)rattaista joudutaan maksamaan jos ne laitetaan ruumaan. Mutta menisivät ilmaiseksi, jos ne saisi ottaa käsimatkatavarana koneen sisälle.

ap

voisi olla mahdollista saada ne koneeseen sisään. Jostain pitäisi vielä saada varmistus Ryanairin käytännöstä, sillä meidän pitäisi etukäteen tietää otammeko ruumaan 1 vai 2 matkalaukkua, jos rattaat joutuu laittamaan ruumaan niin siinä menee 2. matkalaukun paikka kun 2 ruumaan menevää on varaukseen merkattu.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat