Vierailija

Miehellä ei ole työreissuja, minulla on silloin tällöin parin päivän mittaisia. Laitan aina etukäteen ruoat valmiiksi, käyn kaupassa ja hommaan lapsille kotiin hoitajan, ettei miehen tarvitse aamulla kuskailla ketään hoitoon. Kun tulen kotiin, jääkaappi on tyhjä eikä valmista ruokaa ole mitään. Mies vain ihmettelee, että sun pitäis käydä kaupassa kun ei ole mitään ruokaa :-( Voi p.Nytkin oli isovanhemmat auttaneet lasten hoidossa ja harrastuksiin kuljettamisessa iltaisinkin. Mutta mies ei saanut käytyä edes kaupassa. Sentään oli tiskeistä huolehtinut.Keljuttaa kerta toisensa jälkeen.

Kommentit (3)

Miksei mies voi viedä lapsia hoitoon? Kuskata harrastuksiin? Laittaa ruokaa? Kyllä meillä ainakin tekee nuo, siinä missä minäkin! Niin ja käy tarvittaessa kaupassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta en tajua miksi se heittäytyy aina tuommoiseksi kun olen pois. Tympiiköhän sitä kun ei itse matkustele työn parissa (entisessä työpaikassaan oli joka viikko menossa, mutta siitä on jo aikaa)? Aika väsynyt itsekin on aina reissujen jälkeen, eikä tuo ainakaan piristä.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat