Seuraa 

Ostin kyseisen haalarin ja nyt mietityttää, jos ostin liian pienen. Meillä nyt käytössä Reiman (ei tec) babyhaalari koossa 74cm ja on sopiva 73cm pituiselle. Mutta sitten päätin ottaa käyttöön kakkosen vanhan baby Remu haalarin koossa 80 ja se on myös sopiva, tai onhan siinä kasvunvaraa mutta ei niin kauheasti. Meillä ei ennen ole ollut Jonathanin haalareita joten en tiedä mitoitusta.Nyt siis mietin ostinkohan liian pienen, viitsisitteko kyseisten haalarin omistajat kertoa lastenne pituudet. Tytön arvioitu pituus 2v:nä on n 86cm jos pituus kasvu jatkuu saman kuin nyt (siis pienoisessa nousussa).A

Kommentit (5)

Meillä tyttö täytti juuri 1v eli keskitalvella on syntynyt. Pyysinkin 1v neuvolassa terveydenhoitajaa arvioimaan 2v pituutta ja arvio oli juuri sen 86cm.Mitä todennäisemmin siis voi käyttää haalaria alkutalven ja sitten käydään alesta ostamaan uusi. Onneksi meillä on 92cm haalareita poikien jäljiltä, mutta kun ne ei enää ole niin hyvässä kunnosa kahden rasavillin jäljiltä :)A

Milloin tyttö on sen 2v ja 86cm pitkä? Eli onko talvihaalarikausi silloin ohi?Noin yleisesti Remu ja Jonathan ovat aika samaa mitoitusta ja Reimatec isompaa (Reima samaa). Remu ja Jonathan pitäisi mahtua siihen kokoon asti kun lapussa on eli 86 Jonathan hyvä 80-86 senttiselle käyttäjälle. Kuten aiemmat kirjoittajat totesivat naftiksi alkaa käydä, kun pituus menee yli kokonumeron.Itsellä on kokemusta isojen Remuista ja Jonathaneista ja tuo ylläoleva on pitänyt paikkaansa. En tiedä mitä eroa tekee baby-malli (on leveämpi kyllä). Itsellä on hankittu baby-Remu kokoa 86 ensi talveksi. Tyttö on nyt reilu 70 cm, 1-vuotiaana ehkä 74 ja oletuksena 2-vuotiaana 86 (jolloin ei ole enää talvihaalarikausi), jos kasvaa isoveljensä kanssa samoja mittoja (tähän asti lähes samoissa).Jos tyttösi täyttää sen 86 keskellä talvea voi haalari pieneksi jäädä kesken talven. Syksyllä koko 92 taas olisi varmaan jättisuuri. Joten pitäisin tuon ja tarvittaessa ensi talven alesta ostaisin isomman sitten lopputalveksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on käytössä viime vuoden Jonathanin babymallin haalari 86 kokoisena tytöllä, joka täyttää nyt 2 viikon kuluttua 2 v. ja on kotimittausten mukaan nyt noin 84-85 cm pitkä. Haalari on (liian)leveä (tyttö noin 11 kg), mutta pituudessa tulee pian pieneksi, mahtunee vielä sen 2 kuukautta mitä tarvitsee. Meillä haalaria käytetään melkein vain ulkona nukkumiseen, kun on toinen kapeamman mallinen ulkoiluun. Viime talven tyttö käytti 74 kokoista Reiman " perus" haalaria ja meni juuri koko talven sinne maalis-huhtikuun vaihteeseen, helmikuussa oli 1 v. neuvolassa tasan 74 cm pitkä.

Toisena pukuna on reimatecin vyötärömallin 86 cm puku joka hieman reilumpi muttei sekään turhan suuri.Kevääksi jo 92 cm haalari hankittava.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat