Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä neiti pian puoli vuotias ja aloin antamaan kasviksia ja perunaa ja ne meni ok. Sitten tuli stoppi. Tai ei niitä nyt paljoa mennyt, mutta avasi kuitenkin suunsa. Nyt ei avaa, ei millään. Jos avaa niin päristää peruna ja liharuoat pois.

Aloin antamaan puuroa ja se uppoaa aamuin illoin. Muksun vadelmakaurapuuro ja sitten menee hedelmäsoseet.

Ei siis kunnon ruoka-

Kestääkö tämä kauan, että vain puurolla ja tissillä tässä mennään..

Kommentit (4)

Minakin pitaisin ehka hieman taukoa perunaruokien kanssa. Oletko koittanut sekoittaa kanaa hedelmien kanssa? Esimerkiksi omena ja kana sopivat tosi hyvin yhteen ja ovat olleet meidan vauvojen suosikkeja. Kana ja persikkakin taitavat olla hyva kombo joissain ruuissa, varsinkin riisin kanssa. Sitten "tottuu" kanan makuun.Tuo bataatti on kanssa tosi hyva juttu, se on hieman makeampi. Kun siihen on tottunut, purjo sopii siihen sekoitettuna tosi hyvin ja on hieman "ruokaisampi" maku. Vahitellen sitten taas porkkanaa ja niita makeampia vihanneksia kehiin. Mina siis hieman huijaisin noiden hedelmien kanssa ja totuttaisin niiden kanssa taas vihanneksiin ja lihaan.Joskus nama lakot menevat helpostikin ohi, joten karsivallisyytta vaan kehiin :) Good luck!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli sekoitettiin ihan kylmästi noihin "oikeisiin" ruokiin hedelmäsosetta, niin alkoi maistumaan. Onhan se aika makuelämys syödä vaikka peruna-lihasosetta hedelmä- tai marjasoseen kanssa, mutta meillä se auttoi. Jossain vaiheessa hedelmäsoseita vähennettiin joukossa ja lopulta jätettiin kokonaan pois. Mutta puuroa meillä syödään vieläkin hedelmäsoseen kanssa, vaikka poika on jo yli 2v:)

voithan seuraavaksi ottaa vaikka riisin mukaan kuvioihin niin saat laitettua riisi-liharuokaa. Mites bataatti? Se on makeampaa, joten saattaa maistua paremmin. Ja kyllä siihen puurooon voi lihaakin lisätä ;)Edellinen oli allerginen lapsi niin oppi luovimaan, kun oli suuriosa perusruoka-aineista pannassa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat