Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Odottelen nimittäin miestäni ja lastani hautajaisista kotiin...Ne alkoivat jo klo 10 aamulla. Matka kestää puoli tuntia. Voiko ne kestää näin monta tuntia? Havahduin asiaan vasta nyt...olen nimittäin lohdutellut sairasta kuopusta ja " unohtanut" ajan kulun. En kehtaisi soittaakaan, jos he vaikka viellä ovat siellä muistotilaisuudessa...

Kommentit (6)

Tosin näissä hautajaisissa ei lasketa hautaan ollenkaan (polttohautaus) mutta ehkäpä se muistotilaisuus voi venyä, kun sukua on paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mies oli kotona yhdeksän aikoihin illalla. Ne kyllä oli jo ihan " pitemmän kaavan hautajaiset" kaikin puolin, kirkossakin meni varmaan pari tuntia.

Arkun laskun kanssa menee helposti parikin tuntia, riippuu saattoväen ja kukkalaitteiden määrästä. Muistotilaisuus siirtymisineen hyvin helposti 4-5 tuntia, jos on ruokailu ja kahvitus sekä adressien lukua, puheita ym.

siunaustilaisuus alkoi klo 14, ja hautaanlaskun jälkeen päästiin lähtemään kappelilta klo 16 maissa. Muistotilaisuus loppui ehkä klo 19-20. Oli paljon väkeä, paljon kukkalaitteita ja paljon ohjelmaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat