Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Takit olivat 10¿, vauvahaalarit 10¿ 68,74 oli jäljellä, takeissa koot 80 ja pari 86 Tytölle lähinnä. Motion´sin toppahousut 5¿ ja takit 10¿ ja Oranssit Motion´s takit 7¿ siinä oli isoja kokoja jäljellä jotain 122->Jos joku tarvitsee niin kannattaa käydä kipaisemassa sieltä. En tiedä onko ollut jo puhetta tästä tärjouksesta. Oli mukava yllätys kun menin ihan vain katselemaan mitä oli jäljellä.. Sain tytölle vielä halvalla takin kevääksi ja Motion´sin toppahousut varahousuiksi ensitalveksi. eikä tarvinnut maksaa itseään kipeäksi :)

Jonathanin Cordurapuku tuli myös tytölle mukaan maksoi n. 50¿ oli -40% alessa.

Kommentit (4)

koko 98... juuri sopivan pituiset. Menisivät pituudeltaan loppu talven. Tosi hyvän tuntuista kangasta ja käytössä hyvät...Mutta, iso MUTTA.. vyötärö on tosi kapea!

Meillä poika on n 97cm pitkä ja painaa 15kg. Hoikka poika. Ei mene kyllä pitkään vyötäröltä kun alla on pitkikset ja collegehousut.Onneksi en maksanut kuin 6e....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meilläkin on hoikka kohta 2v. tyttö, painaa 11 kiloa. Housut myös kokoa 98. oli vielä vyötäröltä liian löysät mutta on varmaan sopivat ensi talvena.. ellei tyttö nyt ala syömään kunnolla ja liho sen verran :)

Ainakin tänään tarjolla oli myös Jonathanin toppahousuja (ainakin tytöille) 10 eJonathanin kosteusuojattua vauvahaalaria oli punaisena ainakin koot 68,74,80,92, mutta ei enää montaa kappaletta. Ruskeaa pehmoista " vaunuhaalaria" oli enemmänkin. 10 e.Motionsin toppatakkeja oli kahta mallia oranssi (7 e) ja puna-sininen

(10 e).Lisäksi löytyi Jonathanin viime kauden välikausitakkeja - 60 % punaisena ja vihreänä. Housujakin oli, mutta niissä koot 140 cm ylöspäin.Jonathanin muissa kuin vauvahaalareissa aleprosentti oli edelleen 40. Tähtihaalareita ei ollut enää kovin paljon jäljellä, corduraa oli enemmän. Olen odotellut että tähtihaalarin aleprosentti kasvaisi, mutta en sitten viitsinyt enää enempää odottaa, kun ei ollut enää paljoa tavaraa hyllyssä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat