Vierailija

Kerrankin ajoissa. :)Yllätyin, miten edulliseksi tuli tilata valokuvakortit. 45 kpl maksoi postikuluineen (3.50e) vain 23e ja risat. Kuoret tulevat mukaan.http://karkkainen.fujikuvat.fi/sections/cardscalendars/cardsv2/Kuvan otin nelilapsisen perheemme kuopuksesta eilen metsässä ulkoillessa. Mahtavat värit, aavistus valkeaa maassa. Ei ole tonttulakkia, eikä mitään pyntättyä tunnelmaa. Tintun karvahattu ja karvaliivi toivat mukavaa peikkomaista tunnelmaa.

Kommentit (4)

Näkeehän ne teidän tutut kuvan kuitenkin lopulta. Minäkin viime vuonna kysyin täältä kun iski epäilys tuliko kortista kaamea. Tein kuvankäsittelyllä muutaman jutun ja mopo hieman karkasi käsistä :).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse olin juuri askartelemassa kortteja lähetyskuntoon - kerrankin ajoissa! =) Ensimmäistä kertaa sain lapsesta apua, 4-vuotias jaksoi urheasti leikellä enkelihaitareita, ja tuli aika söpöjä kortteja täälläkin!

Lapsi ei ole siitä niin hyvin tunnistettavissa, koska kuvassa näkyy sivuprofiili, eikä kuva ole aivan kasvokuvakaan eli maisemaakin näkyy. :)

Lisäsin kuvaan pienen joulurunon pätkän sekä tietysti nimet.4-vuotiaasi nauttii varmasti täysin siemauksin, kun saa olla mukana korttiaskarteluissa! :)Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat